TYT Türkçe matematik kaynak önerisi

628029

Decapat
Kolay orta zor 3 tane kaynak alacağım. 1 tane de paragraf toplam 7 kaynak yani konu anlatımlı olursa daha da mükemmel olur. Türkçem çok iyi ama matematiği halletmeye çalışıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

TYT Türkçe için 1 paragraf, 1 dil bilgisi 1 deneme olarak 3 kaynak önerebilirim.
Paragraf ---> Apotemi
Dil bilgisi ---> 3D
Deneme ---> 3D

TYT Matematik için 1 problem, 1 normal 1 de deneme olarak önerebilirim.
Matematik ---> 345
Problem ---> Bilgi Sarmal
Deneme ---> 345

Bence de, paragraf için tek 3 kaynak alacaksa çok saçma olur.
Aynen öyle, ki zaten şuan paragraf bile çözülmemesi lazım dönemin başı daha. Mat ve geo asılması lazım.

Şimdi sana çözmen gerekenleri söylüyorum.
3d vdd tyt mat (konuları burdan takip edeceksin)
Orjinal tyt mat (soru çözümünü buradan yapacaksın)
Kenan kara geo kamp kitabı (konuları burdan takip edeceksin)
Eğer hiç geo çalışmadıysan - Mikro Orjinal yayınları geo
Eğer az biraz biliyorsan - 345 geo test

Aynen öyle, ki zaten şu an paragraf bile çözülmemesi lazım dönemin başı daha. Mat ve geo asılması lazım.

Şimdi sana çözmen gerekenleri söylüyorum.
3D vdd TYT mat (konuları buradan takip edeceksin)
Orijinal TYT mat (soru çözümünü buradan yapacaksın)
Kenan kara geo kamp kitabı (konuları buradan takip edeceksin)
Eğer hiç geo çalışmadıysan - Mikro orijinal yayınları geo
Eğer az biraz biliyorsan - 345 geo test

Paragraf yorumunuz dışında katılıyorum. Paragraf çözmesi gerek, hatta şimdi çözmesi gerek ki masa başında vakit geçirmeyi de öğrensin, sorulara da göz aşinalığı olsun. Ne kadar soru o kadar çok net.

Paragraf yorumunuz dışında katılıyorum. Paragraf çözmesi gerek, hatta şimdi çözmesi gerek ki masa başında vakit geçirmeyi de öğrensin, sorulara da göz aşinalığı olsun. Ne kadar soru o kadar çok net.
0 paragraf çözerek girdiğim 2 senede 34-33 türkçe yaptım. Paragraf çözme işi YouTube'da koçluk(!) yapan kanzilerin çıkardığı bir şey. İnanmayın öyle şeylere.

Paraf ve 3D nasıldır paragraf için.

Parafı son zamanlarda öneriyorlar, güzeldir ama eğer Türkçeniz iyiyse kesinlikle Apotemi paragraf alın. Başka kaynak çözmenize gerek kalmaz. 3D'de iyi ama Apotemi paragraf için daha bir belletiyor konuları.

0 paragraf çözerek girdiğim 2 senede 34-33 Türkçe yaptım. Paragraf çözme işi YouTube'da koçluk(!) yapan kanzilerin çıkardığı bir şey. İnanmayın öyle şeylere.

Bu sizin kendi yaptığınız bir şey, belki de bu tarz uzun paragraf sorularını yapabilecek kapasiteye sahip olarak başladınız ama diğer temelden başlayan öğrenciler öyle değil. En azından sene boyunca paragraf sorusu çözmesi lazım ki sorulara alışsın. Bu koçların da sizlere ne kastı var anlamıyorum, yardımcı olmak için ellerinden gelenleri yapıyorlar.

Parafı son zamanlarda öneriyorlar, güzeldir ama eğer Türkçeniz iyiyse kesinlikle Apotemi paragraf alın. Başka kaynak çözmenize gerek kalmaz. 3D'de iyi ama Apotemi paragraf için daha bir belletiyor konuları.

Bu sizin kendi yaptığınız bir şey, belki de bu tarz uzun paragraf sorularını yapabilecek kapasiteye sahip olarak başladınız ama diğer temelden başlayan öğrenciler öyle değil. En azından sene boyunca paragraf sorusu çözmesi lazım ki sorulara alışsın. Bu koçların da sizlere ne kastı var anlamıyorum, yardımcı olmak için ellerinden gelenleri yapıyorlar.

Parayla yaptıkları için olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı