TYT Türkçe matematik kaynak önerisi

@sanes notunuz için üzüldün umarım iyi bir yere yerleşirsiniz geometri için aktif geometri ve Eyüp hocamın video destekli defterini aldım. İyi midir?

Teşekkür ederim hocam yazdığınız için, hedefim bu değildi mezuna kalacağım kesin.

Eyüp hocanın video destekli geometri defteri iyidir, o orta bir kaynak. Yanına 345 çekebilirsin, bir tık daha düşük bir şey istersen Mikroorijinal de olabilir.

Aktifte iyidir ama aktif en temelden alıyor hocam bilginiz olsun.

Biliyorum aktifle temeli atıp Eyüp hocayla geliştirip en sonda sağlam bir kaynak alıp çözeceğim üzüldüm mezuna kalmanıza hiçbir yer gelmiyor mu eşit ağırlık sözel vs. yaptıysanız.

Biliyorum aktifle temeli atıp Eyüp hocayla geliştirip en sonda sağlam bir kaynak alıp çözeceğim üzüldüm mezuna kalmanıza hiçbir yer gelmiyor mu eşit ağırlık sözel vs. yaptıysanız.

Yok hocam eşit ağırlıktan birkaç soru çözdüm toplam 10 soru falan onlardan da hayır gelmiyor. En iyi sayısal geldi 320K. Hedefim bilgisayar mühendisliği veya YBS, bu sene bölümümü adamakıllı seçip çalışacağım inşallah.

Mantıklı ama Eyüp hocanın kitabıyla aktifle arada çok fark var. Çözerseniz anlarsınız demek istediğimi. Yine de güzel seçimler, umarım başarılı olursunuz.

Yok hocam eşit ağırlıktan birkaç soru çözdüm toplam 10 soru falan onlardan da hayır gelmiyor. En iyi sayısal geldi 320k. Hedefim bilgisayar mühendisliği veya YBS, bu sene bölümümü adamakıllı seçip çalışacağım inşallah.

Mantıklı ama Eyüp hocanın kitabıyla aktifle arada çok fark var. Çözerseniz anlarsınız demek istediğimi. Yine de güzel seçimler, umarım başarılı olursunuz.

Umarım istediğiniz bölüm tutar başarılı olursunuz.

Umarım istediğiniz bölüm tutar başarılı olursunuz.

Çok teşekkür ederim hocam, size de çok başarılar dilerim. Bir mezun olarak tecrübelerimden yola çıkarak birkaç şey söylemek isterim size.

Kesinlikle çalışmayı elden bırakmayın, yazın 2 saatte olsa 2 saat çalışın şimdiden çalışmak gerçekten fark attırır. Bir gün bile boş geçirmeyin en azından 1 saat soru falan çözün en verimsiz gününüzde bile. Sınav gününe kadar sürekli bir şekilde çalışırsanız başarı gelmeme şansı yok.

Geometri ve matematiğe çalışma yükünüzü arttırın, kesinlikle o derslere odaklanın. Fen konularını falan hızlıca ve sindirerek bitirin. Türkçede de paragraf sorularına alıştıktan ve soru kaçırmamaya başladıktan sonra dil bilgisini de hemen halledip fen ve Türkçeden branş denemelerine geçin. Sonrasını zaten siz bilmeseniz bile kendi kendinize hallediyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı