TYT Türkçe neti düştü

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar TYT Türkçe netim çok kötü düştü. Yani bu normal bir düşüş değil, gözümde astigmat 0.5 derece, acaba etkilendim mi bilmiyorum. 25 civarıydı, hatta 30 soru çözüyordum, 25'i doğru geliyordu, 5 yanlış vardı ortalama 25 net vs. geliyordu. Şu an 15-18 geliyor ve odaklanamıyorum. Ne yapacağım, çıkmış paragraflar çözüldü ama analizlerin bazıları duruyor.

dürüst olayım hocam bi gün paragraf bi gün türkçe brans uyguluyordum ama paragraf günleri çözmedim bransları çözdüm sıcak bahane edelim :D
O zaman kesinlikle ondan dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü ben de neredeyse aynı şeyi yaşamıştım hocam 1 tane paragraf kitabı bitirdim ardından sadece deneme çözdüm günlük çözmedim ve netlerim 30 35 den 24 lere kadar düştü sonra sorunu anlayınca günlük paragrafa devam ettim. Bence sen de günlük paragraflara devam et sınava kadar düzelir inşAllah.

O zaman kesinlikle ondan dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü ben de neredeyse aynı şeyi yaşamıştım hocam 1 tane paragraf kitabı bitirdim ardından sadece deneme çözdüm günlük çözmedim ve netlerim 30 35 den 24 lere kadar düştü sonra sorunu anlayınca günlük paragrafa devam ettim. Bence sen de günlük paragraflara devam et sınava kadar düzelir inşAllah.
tamam hocam süre sıkıntı yapmayayım mı mesela 1 saat sıkıntı mı türkçeye vermek?

Hocam okuyorum ama sıkıntı anlamıyorum bazen.
Neyse çöze çöze alışcağız birde analiz yapıyormusunuz?
Aynen çöze çöze düzeliyor onlar.
Analizi de her denemeden sonra yanlışları tekrar bi çözmeyi deniyorum yine yapamadıysam video çözümüne bakıyorum video çözümü yoksa arkadaşlarıma vs. atıyorum bu şekilde yapıyorum tyt türkçe analizlerini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı