TYT Türkçe ve matematik için öneriler

İyi günler arkadaşlar. Ben lise mezunu birisiyim. Sınava bir kez girdim ve ikinci kez hazırlanacağım. TYT matematik için konu anlatımı araştırdım fakat hiç bulamadım. Sizlerden kitap önerisi ve o kitap için önbilgi isteyeceğim. Ek olarak aşağıya bırakacağım "notlar" için yorum yapmanızı ve de eklemek istediğiniz bir şey olursa onun fikrini almak istiyorum.
2021 sonuç: Türkçe 30, matematik 13 (süre yetmedi, en sona bırakmıştım).

IMG_20211029_205509.jpg

Okyanus konu anlatımı gereksiz kaçar. Onun haricinde bir tane daha paragraf kitabı eklenebilir

TYT matematik 345 yerine Bilgi Sarmalı öneririm. Her yıl aynı soru tiplerini koyuyorlar ve konu başına soru sayısı az. Acil problemler ise zor gelebilir, biraz daha orta seviye bir problem kitabı daha iyi olur. Kanal olarak Mert hocanın yanına Atölye Matematik öneririm.

Mert Hoca + 345 soru bankası tercihleriniz çok iyi fakat bence problemler kaynağına geçmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Problemler çözeceğinize bir veya iki gün aralıklarla TYT Matematik denemesi çözseniz çok daha iyi olur (kişisel fikrim).

Rüştü Hocayı dinlemeni önermiyorum, Kadir Gümüş yeterli olacaktır. Rüştü Hoca olan netlerini aşağıya çekmende yardımcı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı