TYT ve AYT son deneme netleri nasıl?

drlacan

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son denemede.
AYT matematik 37-3
AYT fizik 12-2
AYT kimya 12-1
AYT biyoloji 13.
TYT Türkçem 34-6
TYT Sosyal 17-3
TYT matematik 36-4
TYT fen 19-1

AYT 74 dogru 6 yanlış.
TYT 106 dogru 14 yanlış.
Hedefim ilk 5K fizikte mekanik sıkıntı kimyada elektrik biyolojide de ne kadar fullesem de protein sentezi tam oturmadı.
1 Haziran'dan sonra saglamca eksiklere bakacağım. Oluru nedir?

rahat olur artık sınav o günkü şansına kalmış senin. Yks günü şanslı günündeysen 5 k rahat yaparsın değilsen 10 15 20 k yaparsın en kötü gibi duruyor.

Hocam 20k gelirse çok üzülürüm yalnız o kadar emek verdim
Kanka zaten bu netlerle hayatta gelmez de şunu unutma tek bir sınava giriyosun kötü gününe denk gelebilir ne arkadaşlarım oldu öyle. Sen şuna odaklan kötü gününde olsan bile çalıştığın için çok daha kötü sonuçtan kurtulmuş olucaksın. Ama ben sanmıyorum zaten bu netlerle 20 k yapacağını daha 20 gün var sen çalışmaya devam et.

Kanka zaten bu netlerle hayatta gelmez de şunu unutma tek bir sınava giriyosun kötü gününe denk gelebilir ne arkadaşlarım oldu öyle. Sen şuna odaklan kötü gününde olsan bile çalıştığın için çok daha kötü sonuçtan kurtulmuş olucaksın. Ama ben sanmıyorum zaten bu netlerle 20 k yapacağını daha 20 gün var sen çalışmaya devam et.
Çok sagolasın kankam vallahi sabah akşam bakıyorum elimden geleni yapayım olmazda nasip kafasındayım bir noktada
Dediğin gibi sınav anı çok önemli bir de ben şuna çok inanıyorum kanka ilk 10k içinde sıralama şans genetik zeka pratiklik ile şekilleniyor 5kda ki bir adamla ilk 1k daki adam arasında bilgiden ziyade başka etmenler giriyor

Hocam bu netlerle derece yaparsınız 20k falan gelmez bunu aklınızdan çıkarın lakin lütfen stres yapmayın heyecan yapmayın bunu aşmanız gerekiyor genel denemelere insanlarla beraber girin stresinizi bir şekilde atın gerisi Allah'ın izniyle hallolur ve derece yaparsınız.

Hocam bu netlerle derece yaparsınız 20k falan gelmez bunu aklınızdan çıkarın lakin lütfen stres yapmayın heyecan yapmayın bunu aşmanız gerekiyor genel denemelere insanlarla beraber girin stresinizi bir şekilde atın gerisi Allah'ın izniyle hallolur ve derece yaparsınız.
Hocam çok teşekkür ederim inşallah herkesin gönlünden geçtiği gibi olur cidden çok zor bir süreç vallahi kimseye rakip demiyorum şu süreç kimseye kolay degil

Hocam çok teşekkür ederim inşallah herkesin gönlünden geçtiği gibi olur cidden çok zor bir süreç vallahi kimseye rakip demiyorum şu süreç kimseye kolay degil
Hocam rica ediyorum ve çoğu kişi bu zamanlar da salıyor sizin sıkı sıkıya bağlanıp devam etmeniz sizi bu zamanlar da salan kişilerden hayli önde olmanızı sağlayacaktır. Stres yapmayın o kadar çalıştınız hakkınızı alma zamanıdır İnşAllah.

Hocam rica ediyorum ve çoğu kişi bu zamanlar da salıyor sizin sıkı sıkıya bağlanıp devam etmeniz sizi bu zamanlar da salan kişilerden hayli önde olmanızı sağlayacaktır. Stres yapmayın o kadar çalıştınız hakkınızı alma zamanıdır İnşAllah.
Çok teşekkür ederim hocam güzel yorumunuz için inşallah emek veren herkesin iyi geçer bundan sonrası tefekkür galiba nasipse oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı