Arkadaşlar son denemede.
AYT matematik 37-3
AYT fizik 12-2
AYT kimya 12-1
AYT biyoloji 13.
TYT Türkçem 34-6
TYT Sosyal 17-3
TYT matematik 36-4
TYT fen 19-1
AYT 74 dogru 6 yanlış.
TYT 106 dogru 14 yanlış.
Hedefim ilk 5K fizikte mekanik sıkıntı kimyada elektrik biyolojide de ne kadar fullesem de protein sentezi tam oturmadı.
1 Haziran'dan sonra saglamca eksiklere bakacağım. Oluru nedir?
Arkadaşlar son denemede.
AYT matematik 37-3
AYT fizik 12-2
AYT kimya 12-1
AYT biyoloji 13.
TYT Türkçem 34-6
TYT Sosyal 17-3
TYT matematik 36-4
TYT fen 19-1
AYT 74 dogru 6 yanlış.
TYT 106 dogru 14 yanlış.
Hedefim ilk 5K fizikte mekanik sıkıntı kimyada elektrik biyolojide de ne kadar fullesem de protein sentezi tam oturmadı.
Hocam şu netleri görünce sizin netlerinizi kendi netlerime benzettim . 2024 yks de sayısal da 7100. oldum, benim de hedefim ilk 5k idi ama maalesef yapamadım, yine de güzel bir yere yerleştim. Öncelikle netlerin çok çok iyi bunu bil. Konu eksiklerine gelecek olursak. Fizikte mekanikte sıkıntım olmamıştı ona yorum yapmıyım, benimde biyolojide protein sentezi kısmım hep sıkıntılıydı o yüzden oradan buradan konu dinlemek yerine haziranda oturdum sınava kadar her gün meb biyoloji kitabını okudum(hem bitki hem genden proteine kısmı baştan sona) ve sonda biyoloji de sadece 1 bitki sorum yanlıştı, kimyada elektrik sorularında formülleri daima kağıda yaz ve yorumla(kendimi bu şekilde geliştirdim bu konuda) bunun yanında elektrokimya daki soru çeşitliliği çok fazla değil o yüzden kalan zamanda branş denemelerden soruları toplayıp arada sırada bakabilirsin. Oluru konusunda sıradan bi laf olcak ama her şey sana bağlı. Hem konulara olan hakimiyetin iyi olmalı hem de sınav sırasında stresini yönetebilmen ve dikkatini sınava verebilmen önemli. Bu üç saydığım şeyden en önemlisi stresi yönetebilmek, sınav sırasında stresini yönetemezsen hak ettiğin sonucu alamayabilirsin. 12. sınıf boyunca hiç geçemediğim ya da çok az defa geçebildiğim bir sürü kişi oldu ve sınavda bir çoğundan daha iyi sonuç aldım sebebi de daima sakin kalabilmem oldu. Hepsi yine güzel yerlere gitti ama daha iyilerini hak ediyorlardı. Bunları söyledim diye lütfen streslenirim korkusuna kapılma amacım psikolojini kontrol ettiğin durumda ne kadar çok kişinin önünde olacağını bilmeni sağlamaktı. Kendine iyi bak ve sınava kadar gerek beslenmen gerek uykun her şeyin güzel olsun. Umarım hedeflediğinden daha iyi bir sıralama yaparsın, iyi çalışmalar.Arkadaşlar son denemede.
AYT matematik 37-3
AYT fizik 12-2
AYT kimya 12-1
AYT biyoloji 13.
TYT Türkçem 34-6
TYT Sosyal 17-3
TYT matematik 36-4
TYT fen 19-1
AYT 74 dogru 6 yanlış.
TYT 106 dogru 14 yanlış.
Arkadaşlar son denemede.
AYT matematik 37-3
AYT fizik 12-2
AYT kimya 12-1
AYT biyoloji 13.
TYT Türkçem 34-6
TYT Sosyal 17-3
TYT matematik 36-4
TYT fen 19-1
AYT 74 dogru 6 yanlış.
TYT 106 dogru 14 yanlış.
sonuç ne oldu ya? gerçeğinden kaç yaptın.Arkadaşlar son denemede.
AYT matematik 37-3
AYT fizik 12-2
AYT kimya 12-1
AYT biyoloji 13.
TYT Türkçem 34-6
TYT Sosyal 17-3
TYT matematik 36-4
TYT fen 19-1
AYT 74 dogru 6 yanlış.
TYT 106 dogru 14 yanlış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.