TYT ve AYT'ye ne zaman başlamalıyım?

Evet doğru çözdüm, kitaplarını ve denemelerini tamamen bitirdim. Sınava en uzak diyebileceğim kaynaklardandı. Matematikte Endemik, Karekök, ÜçDörtBeş, Acil tarzı yayınlar varken kesinlikle onlarla yarışamaz.

Yazdığınız matematik kaynaklarının hepsini çözmüş biri olarak 3D'nin en iyisi olduğunu düşünüyorum. Nasıl böyle bir kanıya vardığınız hakkında bir fikrim yok. Bahsettiğiniz kaynaklar da piyasadaki en iyi kaynaklardan. Konu sahibi üyenin bu kaynakları çözmesi kendisine büyük bir artı olur. Vakit ayırıp yanıtladığınız için teşekkür ederim ama bu meseleyi kapatalım, uzlaşamayacağımız bir fikir ayrılığını burada tartışmak konu sahibine saygısızlık olur.
 
12. sınıfta bitirip kalan zamanda deneme çözüp kitap okumak istiyorum. Sizce planım nasıl?
Bence bu kısım tamamen yanlış. Konuları 12'de sık sık tekrar etmeniz gerekir. Deneme işine de son 4-5 ay ağırlık vermelisin. Kitap okumayı bu sene yapabilirsin ama mesela.
11'de derslerinizi iyi dinleyin, 1'er de TYT kaynak çözün bence isterseniz. Tüm konuları bilseniz bile 1 senede unutmanız çok muhtemel. En kilit sene 12'dir. Okulda gözlemime göre 2-3 sene sıkı çalışanlara sadece son sene çalışanlar arasında fazla bir fark yok.
Ben 9-10-11'de sadece ders dinleyip sınavlara çalıştım. 12'de ise şubata kadar ders dinleyip günde 100-150 soru çözdüm, her hafta denemeye girdim; şubattan sonra sıkı çalıştım, bir gün TYT bir gün AYT denemesi şeklinde gittim. Bence sınav için yeterli oldu, sonucumu öğrendiğim zaman da konusu açılırsa yazarım görürsünüz.
 
Bir şey daha aklıma takıldı. 12.sınıfta 12.sınıf ve 11.sınıf tekrarı yapacağız ya bunları hafta sonu mu yapmak gerek? Benim planıma göre hafta içi 12.sınıfa ağırlık vermek ve hafta sonu da 11.sınıf tekrarı yapmak. Sizce nasıl?

1 yıldan fazla olmuş fakat nasıl bir çalışma düzeni yaptınız? Henüz 10. sınıfım fakat bir yerden bende başlamak istiyorum.
 
1 yıldan fazla olmuş fakat nasıl bir çalışma düzeni yaptınız? Henüz 10. sınıfım fakat bir yerden bende başlamak istiyorum.
Konu açıp beni etiketler misin? Yardımcı olayım.
 

Geri
Yukarı