TYT'de 15-20 netlerden 1 ayda 50 nete çıkılır mı?

O kadar da değil hocam bence. Ben lise dönemi berbat bir öğrenciydim ilk YKS'ye girdiğim sene TYT'de 30-35 net civarı yapabilmiştim, mezun senemde anca düzelttim tüm temeli ve devamını. Ondan temel yoksa gerçekten yapamaz bence.

Matematikten özel ders alıyorum o sıkıntı değil. Ama sosyal ve Türkçeye nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Mat'da temelim var. Türkçede yok.

@erenspurs

@KupadeArjantin

@keates123

@balkann

O kadar da değil hocam bence. Ben lise dönemi berbat bir öğrenciydim ilk YKS'ye girdiğim sene TYT'de 30-35 net civarı yapabilmiştim, mezun senemde anca düzelttim tüm temeli ve devamını. Ondan temel yoksa gerçekten yapamaz bence.
Temel lazım tabii de arkadaşın abarttığı gibi günde 8 saat, sağlam temel olayı fazla uçma. O yüzden dedim ben.

Matematikten özel ders alıyorum o sıkıntı değil. Ama sosyal ve Türkçeye nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Mat'da temelim var. Türkçede yok.

@erenspurs

@KupadeArjantin

@keates123

@balkann
Türkçe dil bilgisini baştan sona herhalde bi 2 saatte falan bitirebilirsin. Otur bir gün sadece dil bilgisi çalış o hallolur. Paragraf için sınav esnasında durup sakin bi şekilde çöz yeter ekstra çalışma vaktini diğer derslere aktar.

Türkçe dil bilgisini baştan sona herhalde bir 2 saatte falan bitirebilirsin. Otur bir gün sadece dil bilgisi çalış o hallolur. Paragraf için sınav esnasında durup sakin bir şekilde çöz yeter ekstra çalışma vaktini diğer derslere aktar.

Peki hocam dediklerinizi yaparsam Türkçede 25 netlere çıkabilir miyim? Hedef netlerim: Sosyal 15 mat:10.

Yarından itibaren dil bilgisi çalışmaya başlayacağım.

Peki hocam dediklerinizi yaparsam Türkçede 25 netlere çıkabilir miyim? Hedef netlerim: Sosyal 15 mat:10.

Yarından itibaren dil bilgisi çalışmaya başlayacağım.
Dil bilgisini 1 gün oturup gerçekten anlayana kadar çalışırsan 30-35 bandına bile rahatlıkla çıkarsın. Tyt Türkçe sınavın en kolay dersi.

@erenspurs

@KupadeArjantin

@keates123

@balkann
Türkçede dil bilgisini hallet Paragrafta çöz bol bol. dil bilgisini hallettim dediğinde de Türkçe denemelerine başla zaten ne çıkıyor hep görürsün.

Sosyal için sana önerim Coğrafyanın kodlarının haritalar kampı var 7 günlük bunu izlersen başka bir şeye bakmana pek gerek kalmıyor. Tarih için de bir tane hoca vardı unuttum ama güzel anlatıyordu. Genel olarak en çok ne çıkıyor ona bak sonra Sosyal bilimler denemesi at komple. Felsefe ve din zaten yapılır o konuda kafanı yorma. (tarih için Limitin Tarih el kitabı var onu alıp göz gezdiredebilirsin)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı