TYT'ye nasıl başlanır?

Jackkalk

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben 11.sınıfım okulun bitmesine çok az kaldı. Yazın TYT bitirmeyi düşünüyorum. Hedefim polislik veya askerlik ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Elimde mert hoca TYT matematik, paragraf, sosyal konu özeti, 345 matematik testi var. Hangi kitapları almam lazım konu anlatımı için? Sıfır değilim ama fazla bir şey de yok. Mert hoca yeterli olur mu? Matematik için hangi kitapları almam lazım? Yardımcı olacak?

Ben 11.sınıfım okulun bitmesine çok az kaldı. Yazın TYT bitirmeyi düşünüyorum. Hedefim polislik veya askerlik ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Elimde mert hoca TYT matematik, paragraf, sosyal konu özeti, 345 matematik testi var. Hangi kitapları almam lazım konu anlatımı için? Sıfır değilim ama fazla bir şey de yok. Mert hoca yeterli olur mu? Matematik için hangi kitapları almam lazım? Yardımcı olacak?
Paragraf kitabı ararsan 345 in 0 paragraf kitabı var öneririm. Matematik için yine 345'in matematik kitabı ve Metin yayınlarının tyt matematik kitabı var yine onlara da bakabilirsin. Matematikten en fazla 3-5 net Felan yapiyorsan karekök yayınları 0 risk matematik kitabı var onu tavsiye ederim. 0dan çıkmış sorulara kadar götürüyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı