uBlock Origin ayarları nasıl olmalı?

SytxPng

Hectopat
Selamlar. uBlock ayarları nasıl olmalı? Birkaç konu gördüm fakat bazı ayarlar değişmiş farklı şeyler eklenmiş. Onun için tekrar konu açmak istedim? Ayrıca uBlock Origin ile cookie bildirimlerini engellemeninde bir yolu var mı?

Selamlar. uBlock ayarları nasıl olmalı? Birkaç konu gördüm fakat bazı ayarlar değişmiş farklı şeyler eklenmiş. Onun için tekrar konu açmak istedim? Ayrıca uBlock Origin ile cookie bildirimlerini engellemeninde bir yolu var mı?
Bence ayarlar olduğu gibi kalsın diyebilirim. Bende kurdum sıkıntı yok.

Filtre listelerinde gizlilik bölümünde AdGuard URL Tracking Protection ayarını, Kötü amaçlı yazılım koruması sekmesinde ikisini de açmanı, çerez bildirimlerinde EasyList/uBO - Cookie Notices ayarını açmanı öneririm.

Adsız.png

Bu şekilde yani. Bunun dışında uBlock Origin'in default ayarları güzel.

Yakında kalkacağı söyleniyor ve son zamanlarda bende çalışmamaya başladı.
Sebebi Chromium altyapısının Manifest V3'e geçmesi. Manifest V3, uBlock Origin'i işe yaramaz hale getirdi. Çünkü Google reklam üzerinden para kazandığı için reklam engelleyicilere her fırsatta saldırıyor. Yapmanız gereken Firefox'a geçiş yapmaktır. uBlock Origin taş gibi sorunsuz çalışıyor.

Sebebi Chromium altyapısının manifest v3'e geçmesi. Manifest v3, uBlock Origin'i işe yaramaz hale getirdi. Çünkü Google reklam üzerinden para kazandığı için reklam engelleyicilere her fırsatta saldırıyor. Yapmanız gereken Firefox'a geçiş yapmaktır. uBlock Origin taş gibi sorunsuz çalışıyor.

Kaldırılacağı zaman geçiş yapacağım hocam. Haziran ayında mı kaldırılacak öyle bir şey okudum?

Kaldırılacağı zaman geçiş yapacağım hocam. Haziran ayında mı kaldırılacak öyle bir şey okudum?
Kademeli olarak kaldırılıyor, Haziran ayında tamamen destek kesilmiş olacak. Ancak sizde daha erken kaldırılabilir. Bende de geçen gün kaldırıldı, ondan sonra bilgisayara temiz kurulum yaptım. Temiz kurulumdan sonra tekrar kullanabilmeye başladım :) Muhtemelen 1-2 ay sonra tekrardan kaldırılır. Haziran ayından sonra da artık tamamen biter.

Filtre listelerinde gizlilik bölümünde AdGuard URL tracking protection ayarını, kötü amaçlı yazılım koruması sekmesinde ikisini de açmanı, çerez bildirimlerinde EasyList/uBO - cookie notices ayarını açmanı öneririm.

Eki Görüntüle 2435005

Bu şekilde yani. Bunun dışında uBlock Origin'in default ayarları güzel.

Hocam bende ublok Origin ayarı yapmak istiyorumda internette hızlı gezinmek için hangilerini kullanmalıyım hepsini açınca sanki biraz yavaşlıyor hissi var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı