Uber donanım arşivi hazır sistem nasıl?

Bu sisteme çok kötü demek küfür gibi bir şey. Sadece kasa ve PSU için tüm sistemi kötülüyorsun. Önerdiğin sistem de ekran kartı modeli Palit yurt dışında marka olabilir ama bir Asus olamaz. İnce hesap yükseltme seçeneklerinde kasa tipi Değiştirilebiliyor.
Kusura bakmayın da çok güldüm nefes alıp geliyorum 🤣🤣🤣🤣

Bu sisteme çok kötü demek küfür gibi bir şey. Sadece kasa ve PSU için tüm sistemi kötülüyorsun. Önerdiğin sistem de ekran kartı modeli Palit yurt dışında marka olabilir ama bir ASUS olamaz. İnce hesap yükseltme seçeneklerinde kasa tipi değiştirilebiliyor.

Lmaoo. Palit ASUS kadar bilinmeyebilir ama o ASUS ekran kartı 80 derecenin altına inmiyor haberin olsun :).Benim attığım sistemde ki parçalar çok daha kaliteli ve ucuz.

Bu arada bu sistem ilk toplandığında içinde Ryzen 5 2600x ve ZOTAC 1660super varmış.

Yorumlarınız için teşekkür ederim herkesin fikrini aldım. En mantıklısı bence PC Hocasının dün tanıtımını yaptığı sistem. Ben size önerdiğim sistemi savunması arkadaşın yazdığına tersledim.Eski yorumlara aldandım eskiden sistem daha güçlüymüş şimdi kısmışlar kusura bakmayın.

Yorumlarınız için teşekkür ederim herkesin fikrini aldım. En mantıklısı bence PC Hocasının dün tanıtımını yaptığı sistem. Ben size önerdiğim sistemi savunması arkadaşın yazdığına tersledim.Eski yorumlara aldandım eskiden sistem daha güçlüymüş şimdi kısmışlar kusura bakmayın.
Haketmiyormuşsun tamam lafımı geri alıyorum :D

Hocam PSU'yu bunla değiştiriseniz alınabilir.

csgo-how-to-rename-bomb-guide.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı