Oyun Ubisoft Black Friday İndirimleri!

R6 harici çöp.

AC fanları dandik oyunlarını disslike atarak savunuyor. 😀
1668857383019.png

Bilmiyorum vallahi. Ben oyunlarımı Epic'ten alıyorum. Otomatik olarak Ubisoft Connect'e de düşüyor. Ubisoft Connect bu adam oyunu satın almış deyip coin veriyor. Steam'de de aynısıdır herhalde. Ama emin değilim.

Benim coin niye 0 ben anlamadım, bayağı Epic Games'den aldığım oyun var Ubisoft'un pek oynamadım ama Odyssey başladım hala 0 bakalım coin durumu ne olur.

Anno 1800 tüm dlcler 215tl,
Standart sürüm 70tl. Anno oynayan var mı bilmiyorum ama sizce değer mi DLC lere

Anno 1800 tüm DLC'ler 215TL,
Standart sürüm 70TL. Anno oynayan var mı bilmiyorum ama sizce değer mi DLC'lere

Season pas 1'de çok güzel şeyler var o kesin alınmalı. High Life ve doclands DLC'leri de fena değil. Eğer bu tarz oyunları seviyorsan Complete alıp sonradan uğraşma ama ben bir oyuna 400-500 saat veremem dersen ana oyunu alıp season Pass 1'i eklemen yeterli olacaktır.

Valhalla, Odyssey veya Watch Dogs Legion arasından birini düşünüyorum hangisini önerirsiniz?

Bende Valhalla'yı almayı düşünüyorum. Origins ve Odyssey'i Game Pass ile deneyimledim. 2'sini de çok sevemedim. Origins yarım oyun eksik. Odyssey gelişmişi. Vallhalla da Odyssey'in gelişmişidir diye düşünüyorum.

Valhalla'yı almayı düşünüyorum Oyundan büyük beklentim yok. AC Görev yapılarını çok sevemedim. Ama vikings temasına da aşığım... 71TL çok ucuz ama sevmezsem diye de korkuyorum.

Bende Valhalla'yı almayı düşünüyorum. Origins ve Odyssey'i Game Pass ile deneyimledim. 2'sini de çok sevemedim. Origins yarım oyun eksik. Odyssey gelişmişi. Vallhalla da Odyssey'in gelişmişidir diye düşünüyorum.

Valhalla'yı almayı düşünüyorum Oyundan büyük beklentim yok. AC Görev yapılarını çok sevemedim. Ama vikings temasına da aşığım... 71TL çok ucuz ama sevmezsem diye de korkuyorum.
Hocam açıkcası bidaha bu fiyata düşüceğini sanmıyorum. O yüzden denemekten zarar geleceğini düşünmüyorum. Seviyorsanız alın bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı