Oyun Ubisoft Black Friday İndirimleri!

• Origins 53,80 TL.
  • Valhalla 88,77 TL.
  • Valhalla ragnarök 157,15 TL.
  • Odyssey 67,25 TL.
  • Odyssey Gold 112,25 TL!
  • R6s Deluxe 44,55 TL.
100 coin varsa %20 de öyle indirim alabiliyorsunuz.
Tgıbf bu kodla %20 indirim alabilirsiniz.

Bende kod uygulanmıyor ya başka yaşayan sebebini bilen var mı?

Arkadaşlar bende Oddysey, Origins, Valhalla, Legion, Six Siege ve birkaç oyun daha var. Önceki indirimde almıştım. Şu anki fiyatlar ve hesabımdaki 249 coini düşününce epey indirim yakalamış oluyorum. Sizce almaya değer oyun var mı? Elimde olanlardan Origins, Oddysey ve Valhalla oynadım. İlk ikisini bitirdim ama Valhalla başlarında bıraktım oynamayı. Açıkçası sıktı sürekli aynı şeyleri yapmak. O sebeple sıkmayacak, farklı bir hava verecek oyun varsa alayım diyorum.

Watch Dogs 1 ve 2 de var. Oynamadım henüz.

30TL?
2 haftada bitecek oyun.
Bu oyunu 2 haftada bitirmek için temel ihtiyaçlarının dışında sadece bu oyunu oynaman gerekir. How long to beat sitesine göre sadece ana hikaye 44 saat (bence daha fazla çünkü level scailing denen nane yüzünden karakterini sürekli grind etmek durumunda kalıyorsun) gömmen lazım ki bu da oyunu işkenceye dönüştürür. Çünkü bu oyun haldur haldur ana görev kasmandan ziyade sindirerek zevk alacağın şekilde tasarlanmış bir oyun. Bu da işinde gücünde olan adam icin minimum 3 ay demek (dlc işlerine bulaşırsa). 3 ay gamepass 90 tl yapıyor ve sadece standart sürüm. Üstelik yılbaşında zam gelme ihtimalide var. Yani bu oyunu ubisoft connect üzerinden alsa dlc ek paketleri ile beraber 90'a geliyor ve oyun onda ömür boyu kalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı