Ubisoft çıldırdı

Voidu, Gamebillet, e-tail gibi sitelere bakabilirsin zam gelmediyse tabii.
Hocam baktım bu sitelere. Steam key yok bu sitelerde. Normal oyun alıyorsunuz. Bunlar steamden daha pahalı. Atomik heart 800 tl steamde ama o sitelerde 1000 tl naptınız hocam?
Steam *key* olan siteler önermenizi istemiştim

Hocam baktım bu sitelere. Steam key yok bu sitelerde. Normal oyun alıyorsunuz. Bunlar steamden daha pahalı. Atomik heart 800 tl steamde ama o sitelerde 1000 tl naptınız hocam?
Bu sitelerde zaten her oyun alınmıyor belli başlı oyunlarda çok iyi indirimler oluyor GOW, Spiderman, Days Gone gibi oyunları neredeyse herkes bu sitelerden aldı ama fırsat olarak başlığı açılmayan oyunlar bu gibi sitelerde çok daha pahalı steama göre.

Rezil bir firma olduğunu düşünüyorum. Türk düşmanı bir firma resmen. Gram milletimize değer vermeyen bir firma. Fiyatları yükseltip bir de düşürmüş gibi yapmışlar. Komediiii.

Ubisoft batıyor çünkü.

Ubisoft ücretsiz vermediği sürece hiç bir oyununa para vermem.

İfadeler: VIN
"Steam key satılan site önerir misin" diye bir şey görmüyorum cümlende. Steam key olarak sattıklarını da söylemedim zaten. Ubisoft Key olarak teslim ediliyor oyunlar.
Hangi sitelerden alınır keyler söyler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…