Ubisoft çıldırdı

Hocam baktım bu sitelere. Steam key yok bu sitelerde. Normal oyun alıyorsunuz. Bunlar steamden daha pahalı. Atomik heart 800 tl steamde ama o sitelerde 1000 tl naptınız hocam?
Steam *key* olan siteler önermenizi istemiştim
Bu sitelerde zaten her oyun alınmıyor belli başlı oyunlarda çok iyi indirimler oluyor GOW, Spiderman, Days Gone gibi oyunları neredeyse herkes bu sitelerden aldı ama fırsat olarak başlığı açılmayan oyunlar bu gibi sitelerde çok daha pahalı steama göre.

Steam'de Ubisoft neredeyse tüm oyunlarına en çok %80 olmak üzere indirim yaptı. Assassin Creed serileri 700 TL'den 200-300 TL seviyelerine geldi.

AC Valhalla ya da Origin alınır mı sizce? Daha birçok oyun serileri büyük indirimler aldı. Galiba Ubisoft, oyun fiyatlarını çok yüksekte tuttuğu için satın alımlar memnun etmemiş olabilir. Far Cry serileri ve Watch Dogs Legion alınır mı? Watch Dogs 2'yi 50 TL'ye almıştım 700 TL'ye çıkmıştı ve şimdi 80 TL civarlarında.
Ubisoft batıyor çünkü.

Hocam baktım bu sitelere. Steam key yok bu sitelerde. Normal oyun alıyorsunuz. Bunlar steamden daha pahalı. Atomik heart 800 tl steamde ama o sitelerde 1000 tl naptınız hocam?
Steam *key* olan siteler önermenizi istemiştim
"Steam key satılan site önerir misin" diye bir şey görmüyorum cümlende. Steam key olarak sattıklarını da söylemedim zaten. Ubisoft Key olarak teslim ediliyor oyunlar.
Hangi sitelerden alınır keyler söyler misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı