Ubisoft Connect hesabı çalındı

emir_ylcn

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce bana gece şafak operasyonu yapıldı. Apple, Microsoft, Instagram, Ubisoft, Epic, Steam her hesabıma giriş yaptılar; mailimi patlattıkları için hepsini kurtardım ama Ubisoft’u kurtaramıyorum. PS ile açmıştım, neredeyse 10 yıllık hesap, içinde bir sürü oyun var. Çalanlar mailimi ve telefon numaramı değiştirdiği için de kod alamıyorum kurtarmak için. Desteğe mail attım, bana diyorlar ki "Sen olduğunu anlamamız için Ubisoft hesabına bağlı mailine bir link gönderdik." Cevap veriyorum, mailim değiştirildiği için o linke ulaşamıyorum; telefon numaram da değiştirildiği için telefon numaramla da giriş yapamıyorum. Bir hayli uğraştım ancak hiçbir şekilde ben olduğuma inandıramadım. İşin garip yanı, ne sormam gerekiyorsa sorun diyorum, asla sormuyorlar; onun yerine "case closed" deyip duruyorlar. En son ihtimal olarak giriş yaparken PSN hesabı ile girmeyi denedim. PSN hesabım da çalındığı ve değiştirildiği için sanırım giriş yapmadı. En son Facebook ile denedim, "daha önce giriş yapmışsın" dedi. Çok iyi, galiba kurtaracağım dedim; ancak bu sefer de Ubisoft logosunda takılı kalıyor, giriş yapmıyor hesabıma. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce bana gece şafak operasyonu yapıldı. Apple, Microsoft, Instagram, Ubisoft, Epic, Steam her hesabıma giriş yaptılar; mailimi patlattıkları için hepsini kurtardım ama Ubisoft'u kurtaramıyorum. PS ile açmıştım, neredeyse 10 yıllık hesap, içinde bir sürü oyun var. Çalanlar mailimi ve telefon numaramı değiştirdiği için de kod alamıyorum kurtarmak için. Desteğe mail attım, bana diyorlar ki "Sen olduğunu anlamamız için Ubisoft hesabına bağlı mailine bir link gönderdik." Cevap veriyorum, mailim değiştirildiği için o linke ulaşamıyorum; telefon numaram da değiştirildiği için telefon numaramla da giriş yapamıyorum. Bir hayli uğraştım ancak hiçbir şekilde ben olduğuma inandıramadım. İşin garip yanı, ne sormam gerekiyorsa sorun diyorum, asla sormuyorlar; onun yerine "case closed" deyip duruyorlar. En son ihtimal olarak giriş yaparken PSN hesabı ile girmeyi denedim. PSN hesabım da çalındığı ve değiştirildiği için sanırım giriş yapmadı. En son Facebook ile denedim, "daha önce giriş yapmışsın" dedi. Çok iyi, galiba kurtaracağım dedim; ancak bu sefer de Ubisoft logosunda takılı kalıyor, giriş yapmıyor hesabıma. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Ubisoft desteği böyle benim Steam hesabımı çalmışlardı mailini telefonun numarasını değiştirmişlerdi ben desteğe yazmıştım 1 gün sonra bana geri eski mailim ile hesap şifresini göndermişlerdi

Maalesef aynı olay başıma geldi Ubisoft desteği berbat.

Hesabın içindeki mail dolandırıcı tarafından değiştiriliyor değiştirilen mail'e onaylamanız için bağlantı bıraktık demeleri kadar anlamsız. Biz hesabı bu sene içerisinde açmıştık hesabın içi boş hiçbir şey yok epic games'den oyun satın alıp bağlayacaktık duman olduk.

Hesabın içindeki mail dolandırıcı tarafından değiştiriliyor değiştirilen mail'e onaylamanız için bağlantı bıraktık demeleri kadar anlamsız. Biz hesabı bu sene içerisinde açmıştık hesabın içi boş hiçbir şey yok epic games'den oyun satın alıp bağlayacaktık duman olduk.
anladıgım kadarıyla bu saatten sonra yapılacak hiçbir şey yok onlarca oyunum vardı bütün hesaplarım gitti iğrenç bi destekleri var tekrardan submit case yapınca da sanki kötü bir şey yaptığım için kurallarımızı ihlal ediyorsunuz diye mail atıyolar allahın arapları hesabıma istediği şekilde girip istediğini yapıyor ve asıl sahibi geldiğinde sen değilsin diyorlar :D

anladıgım kadarıyla bu saatten sonra yapılacak hiçbir şey yok onlarca oyunum vardı bütün hesaplarım gitti iğrenç bi destekleri var tekrardan submit case yapınca da sanki kötü bir şey yaptığım için kurallarımızı ihlal ediyorsunuz diye mail atıyolar allahın arapları hesabıma istediği şekilde girip istediğini yapıyor ve asıl sahibi geldiğinde sen değilsin diyorlar :D

Çaresizliğimizi hissediyorum gerçekten sinir bozucu sen yine doldurmuşsun ben ona üzüldüm.

Çaresizliğimizi hissediyorum gerçekten sinir bozucu sen yine doldurmuşsun ben ona üzüldüm.
maalesef sadece rainbow 6 hesabım 8 yıllık ve deli gibi oynuyodum 281 seviyeydim. İşin kötü yanı üniversiteye hazırlanırken bırakmıştım ücretsiz oldugunu öğrenince 2 gün önce laptopa indirip oynamak istedim hesapların bağlandıgını öğrenince. sabah 5 e kadar oynadım uyudum. sabah bi uyandım hesabım gitmiş .

maalesef sadece rainbow 6 hesabım 8 yıllık ve deli gibi oynuyodum 281 seviyeydim. İşin kötü yanı üniversiteye hazırlanırken bırakmıştım ücretsiz oldugunu öğrenince 2 gün önce laptopa indirip oynamak istedim hesapların bağlandıgını öğrenince. sabah 5 e kadar oynadım uyudum. sabah bi uyandım hesabım gitmiş .

Çok emek vermişsin yazık olmuş güzelim hesaba. Bence bütün olay bizle alakalı sistemime virüs bulaştırmışım farkında olmadan ve sonucunda kaybettim. Sende bir yerde yanlış yapmışsındır.

Çok emek vermişsin yazık olmuş güzelim hesaba. Bence bütün olay bizle alakalı sistemime virüs bulaştırmışım farkında olmadan ve sonucunda kaybettim. Sende bir yerde yanlış yapmışsındır.
çok da dikkat ederim aslında ama uzun süredir vardı bu durum abime de dadanmışlardı. biraz benim eşşekliğim oldu farketmemek erkenden

Technopat Haberler

Geri
Yukarı