Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce bana gece şafak operasyonu yapıldı. Apple, Microsoft, Instagram, Ubisoft, Epic, Steam her hesabıma giriş yaptılar; mailimi patlattıkları için hepsini kurtardım ama Ubisoft’u kurtaramıyorum. PS ile açmıştım, neredeyse 10 yıllık hesap, içinde bir sürü oyun var. Çalanlar mailimi ve telefon numaramı değiştirdiği için de kod alamıyorum kurtarmak için. Desteğe mail attım, bana diyorlar ki "Sen olduğunu anlamamız için Ubisoft hesabına bağlı mailine bir link gönderdik." Cevap veriyorum, mailim değiştirildiği için o linke ulaşamıyorum; telefon numaram da değiştirildiği için telefon numaramla da giriş yapamıyorum. Bir hayli uğraştım ancak hiçbir şekilde ben olduğuma inandıramadım. İşin garip yanı, ne sormam gerekiyorsa sorun diyorum, asla sormuyorlar; onun yerine "case closed" deyip duruyorlar. En son ihtimal olarak giriş yaparken PSN hesabı ile girmeyi denedim. PSN hesabım da çalındığı ve değiştirildiği için sanırım giriş yapmadı. En son Facebook ile denedim, "daha önce giriş yapmışsın" dedi. Çok iyi, galiba kurtaracağım dedim; ancak bu sefer de Ubisoft logosunda takılı kalıyor, giriş yapmıyor hesabıma. Bu konuda bilgisi olan var mı?