Ubisoft Connect hesabım çalındı

MeteGü

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Ubisoft Connect hesabım çalınmış. Zaten son günlerde şifrem ve gmail'imle giriş yapamıyorum ama Epic Games'le bağlantılıydı hesap. Ben de Epic Games'ten Ubisoft oyunu indirince hesaba otomatik giriş yaptı. Şimdi hesaba girince çalınmış olduğunu anladım. Profilim ve kullanıcı adım değiştirilmiş. Hesabın gmail'i de değişmiş ne yapmam gerek?

Arkadaşlar, Ubisoft Connect hesabım çalınmış. Zaten son günlerde şifrem ve Gmail'imle giriş yapamıyorum ama Epic Games'le bağlantılıydı hesap. Ben de Epic Games'ten Ubisoft oyunu indirince hesaba otomatik giriş yaptı. Şimdi hesaba girince çalınmış olduğunu anladım. Profilim ve kullanıcı adım değiştirilmiş. Hesabın Gmail'i de değişmiş ne yapmam gerek?

Ubisoft'un sitesine mail atarsan yardımcı olurlar veya direk discordlarına gidip ticket aç.

Ubisoft Connect üzerinden kredi kartı veya key kullandıysanız, Ubisoft Support ile iletişime geçin. Başınıza gelenleri aktarıp kullandıysanız kredi kartınızın son 4 hanesini ve yine kullandıysanız girdiğiniz keyleri de karşı tarafa belirtin.

Ubisoft'un sitesine mail atarsan yardımcı olurlar veya direk discordlarına gidip ticket aç.

Attım şimdi de hesabın Gmail'i, şifresi, kullanıcı adı her şeyi değişmiş

Arkadaşlar o kadar uğraştım ama maalesef alamadım. Çalan kişi Gmail'i değiştirmiş. Ubisoft'da Gmail olmazsa olmaz diyor(⁠╥⁠﹏⁠╥⁠)

Son düzenleme:
Attım şimdi de hesabın Gmail'i, şifresi, kullanıcı adı her şeyi değişmiş.

Arkadaşlar o kadar uğraştım ama maalesef alamadım. Çalan kişi Gmail'i değiştirmiş. Ubisoft'da Gmail olmazsa olmaz diyor(⁠╥⁠﹏⁠╥⁠)

Geçmiş olsun reis yapacak bir şey yok inşallah hesaba fazla yatırmamışsındır.

Yeni konular

Geri
Yukarı