Ubisoft, Far Cry 7 İçin Farklı Bir Yol İzleyebilir

Ubi’de o cesaret yok. Bir oyun stili buluyorlar, tutarsa aynı oynanış tarzı, mekanikler üzerine oyun kuruyorlar her seferinde. Böyle oyunlarda da en azından hikaye güzel olsun istiyorsun, her oyunda da diktatör devirmecilik oynayınca sıkıyor.

Mesela AC Origins, Odyssey’in sevilme nedenlerinden biri Ubi’nin yeni şeyler eklemesi, denemesi bence. Sırf Far Cry ismine para basacak milyon insan bulmuşken ben de yeni şeyler eklemeye yeltenmezdim tabi. Her şeyden önce oyuncuların bilinçli olmaları gerekiyor. Git her seferinde parayı bayıl, pre-order ver; sonra neden hep aynı oyunlar. Allah allah niye acaba?

Oyun çok güzel 4. oyunun kopyası deyip durma oyunda ki o taş devri atmosferi yeter. Haritayla karşılaştırma.

Aynen haklısın 4. oyundaki her şeyi alıp üstüne taş devri teması skinleri geçirmişler hayvanlar bile 4. oyunun hayvanlarına skin geçirilmiş hali ne kadar iyi yaratılmış bir dünya ve atmosfer değil mi? Sen sırf bir oyunun her şeyini aynı bırakıp sadece tema değiştirdiği için oyuna 60 doları basıyorsan iyi kolay gelsin devam et :)

Son düzenleme:
Aynen haklısın 4. oyundaki her şeyi alıp üstüne taş devri teması skinleri geçirmişler hayvanlar bile 4. oyunun hayvanlarına skin geçirilmiş hali ne kadar iyi yaratılmış bir dünya ve atmosfer değil mi? Sen sırf bir oyunun her şeyini aynı bırakıp sadece tema değiştirdiği için oyuna 60 doları basıyorsan iyi kolay gelsin devam et :)
Sanane benim param istediğime 700 lirada veririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı