Çözüldü Epic Games Ubisoft hesap bağlantısı nasıl kesilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emir11112

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Ubisoft hesabımı Epic Games bağlantısından çıkarıp PlayStation Network ile bağlamak istiyorum ama Epic Games'te bağlanmış hesaplar kısmına geldiğimde Ubisoft çıkmıyor ve açıkçası nasıl Epic Games ile Ubisoft'un bağlantısını keseceğimi bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar. Ubisoft hesabımı Epic Games bağlantısından çıkarıp PlayStation Network ile bağlamak istiyorum ama Epic Games'te bağlanmış hesaplar kısmına geldiğimde Ubisoft çıkmıyor ve açıkçası nasıl Epic Games ile Ubisoft'un bağlantısını keseceğimi bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Ubisoft Account Management sayfasına gidin.
Hesabınıza giriş yapın.
Sol menüden “Hesap Bilgileri” > “Bağlantılı Hesaplar” bölümüne gidin.
Burada bağlı olan Epic Games, PSN, Xbox, Amazon, Twitch gibi hesapları göreceksiniz.
Eğer Epic Games burada görünüyorsa, yanında “Bağlantıyı Kes” (Unlink) butonu olacaktır.
Tıklayarak bağlantıyı kesin.

Ubisoft Account Management sayfasına gidin.
Hesabınıza giriş yapın.
Sol menüden “Hesap Bilgileri” > “Bağlantılı Hesaplar” bölümüne gidin.
Burada bağlı olan Epic Games, PSN, Xbox, Amazon, Twitch gibi hesapları göreceksiniz.
Eğer Epic Games burada görünüyorsa, yanında “Bağlantıyı Kes” (Unlink) butonu olacaktır.
Tıklayarak bağlantıyı kesin.
İşte maalesef sorun da o kısımda Epic Games'in görünmemesi ama Epic Games'in bağlı olması.

Ubisoft uygulaması cihazınızda yüklüyse, uygulamadan denemeyi deneyebilir misiniz?
Evet yüklü, hemen deneyeyim.

İşte maalesef sorun da o kısımda Epic Games'in görünmemesi ama Epic Games'in bağlı olması.

Evet yüklü, hemen deneyeyim.
Hocam o zaman şöyle yapın.
Ubisoft hesabına giriş yap: Ubisoft | Welcome to the official Ubisoft website
Bu bağlantıya git: https://www.ubisoft.com/help
Sağ üstten “Destek talebi oluştur” butonuna tıkla.
örnek olarak şunu yazabilirsiniz
Epic Games hesabımı daha önce Ubisoft hesabıma bağladım ancak şu anda bağlı hesaplarda gözükmüyor. Bu bağlantının kaldırılmasını veya sıfırlanmasını istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı