Ubisoft R6 Siege'de ban dalgasını duyurdu

revo61

Kilopat
Oyundaki bir açıktan dolayı chate ' > ' sembolü spamlandığında pingler 400'e fırlıyordu ve GPU kullanımı 0'a kadar düşüyordu. Ubisoft bunu çözdüğünü ve geçmişte bunu yapan oyuncular için ban dalgası geleceğini reddit'te duyurdu. Aşağıdaki görsel bana aittir, rakip takımın kaybedeceğini anlayınca maçı nasıl sabote ettiğini gösteriyor. Hileli bir oyuncuyu bir şekilde alt edebiliyorsunuz ama böyle bir duruma karşı yapabileceğiniz birşey yok direkt mağlubiyet alıyorsunuz.
20190709144841_1.jpg

Beyinden yoksun aciz insanlar plat olmak ve oralarda kalmak için bu oyunda ne gerekiyorsa yaparlar. Ranked sistemi rezalet, (bu sezon oynamadım) hilenin ve boost olayının önüne hala geçemediler vs. Ubisoft bu işi bilmiyor, o yüzden zevkine casual oynayıp çıkıyorum, keyfim yerinde.

Gelir simdi "durduk yere ban yedim" diye konu acanlar :D
Bazen haksız yere ban yiyenler oluyor.Mesala kendimden örnek vereyim.Sabah 5 lol oynuyorum.Ve rengar oynuyorum.Herkesi tekliyom diye takım bana sövüyo karşı takım bana sövüyor.Ben bi kelime yazmıyorum.Oyun bitti bu 9 kişi anlaşarak beni reportluyolar.Sonra zaten kalıcı ban harika bir rapor sistemleri var oyunların

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı