Ubisoft Rainbow 6 Rezaleti

Aslında üzücü olan çifte standart.
Düşünün bir aralar Starter 20 küsür liraydı hatta. Hakkımızı istiyoruz sadece :D Starter adama bile op veriyorsan bizede ver arkadaş :D

İade istedim bakalım 3 saat gözüküyor umarım sorun çıkmaz.
Daha önce 1 kere daha alıp iade etmiştim. 2 saati oradan gözüküyordu. Detaylı İngilizce bir açıklama yazıp iade talebinde bulundum.

PUBG'ye devam :)

O 26 lira olduğu dönemde verdiği Operatör sayısı 2 taneydi. Sonra fiyatı arttı ve verdiği operatör sayısı 8 oldu. Aldığınız dönemlerde verilen içerikleri bilmekte fayda var.
4 Saat oynamayı ve 15 gün satın alma süresi geçmedikçe sıkıntı çıkmaz diye biliyorum.

O 26 lira olduğu dönemde verdiği Operatör sayısı 2 taneydi. Sonra fiyatı arttı ve verdiği operatör sayısı 8 oldu. Aldığınız dönemlerde verilen içerikleri bilmekte fayda var.
4 Saat oynamayı ve 15 gün satın alma süresi geçmedikçe sıkıntı çıkmaz diye biliyorum.

Haklısınız. Sizce devam etmeliyim iademi etmeliyim :)
Aslında PUBG oynuyorum genelde. Rocket ligi, Csgo.
Bir şans vermek istedim. Aslında bu oyunu arkadaşların varsa keyifli olacağını biliyorum. Mapleri iyi bilmek gerekiyor. haldır huldur oynanacak bir oyun değil. Zaten yeterince zor. Operatör mevzusunu duyunca almak istedim. Sonuçta operatör açmak hiç basit değil :)

20 operatörü ne kadar sürede açabilirim?

Haklısınız. Sizce devam etmeliyim iademi etmeliyim :)
Aslında PUBG oynuyorum genelde. Rocket ligi, Csgo.
Bir şans vermek istedim. Aslında bu oyunu arkadaşların varsa keyifli olacağını biliyorum. Mapleri iyi bilmek gerekiyor. haldır huldur oynanacak bir oyun değil. Zaten yeterince zor. Operatör mevzusunu duyunca almak istedim. Sonuçta operatör açmak hiç basit değil :)

20 operatörü ne kadar sürede açabilirim?
Söylediğim gibi basit başlangıç karakterleri diye hitap edilen oyunun ana karakterleri toplamda 8 adet.
Ana karakterler 12500 Renown
Diğer kalan karakterler 25000 Renown
Year pass olursa indirim sağlıyor. %5'di galiba. Ve hediye paket oyun başı %3 arttırıyordu yanılmıyorsam.
Renown: Oyunun para birimi.
Oyun sonları skora bağlı olarak 300-450 arası Renown gelmektedir.
Siz hesaplayın ne kadar sürede 20 tane açmayı. Ben 6 ay veriyorum.
Ben indirim gelmişti PUBG kasalarından para kasmıştım üstüne biraz koyup paket satın almıştım.
20 den fazla karakterim var. 70 saat oynamam.

Baştan emek vererek karakterleri açmak daha eğlenceli oluyor. Bu konuya çok takmamalısın. Tavsiye ettiğim operatör Fuze, üst kattan ve pencerelerden düşmanlarının baş belası olabilirsin.

Ranked modda 5 kişi girince tadı çıkıyor. Arkadaslar sağolsun Platinium olanlar var, onlarla girince baya kalın adamlar geliyor karşımıza. Türlü türlü taktiklerle karşılaşıyoruz. Casual modda tek girince evlere şenlik, rahatım.
YouTube'da yayın yapanlara bakıyorum Ranked maçta camdan girerken, koridora dalarken ne rahatlar. Seviyene göre rakip eşleşmesi çok önemli. Biz girince John Wick kesiliyor adamlar.

3 saat oynadığım için iade olmadı :D
Üstelik 3 saatte oynamadım. 2 saat 2017 yılından alıp iade ettiğim için kalmış.
Oyuna 5 dk girdim 3 saat yazmış. Hakkımızı aramaya devam edeceğiz bakalım iadede edemiyoruz :)

Advanced sürümünde size yalnızca ek olarak kredi veriyor, ek olarak operatörleri vs. vermiyor. Hiç operatör gelmemesi imkansız farklı bir problem var. Standart operatörler açık geliyor, diğerlerini zaten parayla açmanız gerekiyor. Operatör sayfasından fotoğraf atabilir misin?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı