Oyun Ubisoft Store'da Assassin's Creed Valhalla 71 TL ve Far Cry 6 71 TL

Aslında çok üzülmenize gerek yok Odyssey'de gayet iyi oyun. Far Cry 6'nın hikaye anlamında daha iyisi oynanış bakımından biraz daha kötüsü olan Far Cry 3 10 TL onu alabilirsiniz.

Far Cry 3'ü çok severim almıştım daha önce neyse sağlık olsun. Paranız varsa benim yerime siz alıp oynayın hocam.

Far Cry 3'ü çok severim almıştım daha önce neyse sağlık olsun. Paranız varsa benim yerime siz alıp oynayın hocam.
Ücretsiz vermişlerdi bir ara almıştım fakat ben oyunlardan gereksiz korkan birisi olarak zar zor oynamıştım. Oyunun korkuyla alakası yok fakat bu hayvanlar beni aşırı korkutuyordu ya bir daha deneyeceğim ama.

Assassin's Creed Valhalla ve Far Cry 6 Ubisoft Store'da şu an indirimde her biri 88.77 TL ama sepette TGIBF kodunu kullanarak %20 ekstra indirim alıyorsunuz ve tanesi 71 TL'ye geliyor. 71 TL'ye iki oyun da değer bence türü sevenler bakabilir.

Tabii ki değer almanızı kesinlikle tavsiye ederim.

Ücretsiz vermişlerdi bir ara almıştım fakat ben oyunlardan gereksiz korkan birisi olarak zar zor oynamıştım. Oyunun korkuyla alakası yok fakat bu hayvanlar beni aşırı korkutuyordu ya bir daha deneyeceğim ama.

Her sene yaz ayında gider birkaç ay tatil yaparım Far Cry 3'te. O derece hastayım bu oyuna öyle söyleyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı