Ubisoft Store'dan 250 TL'ye 28 tane oyun aldım!

Hayırlı olsun, gözlerim AC Black Flag ve Syndicate'i aradı. Fırsat bulursanız özellikle Syndicate'in Gold sürümünü öneririm. Belki biraz pahalı gelebilir ama hem oynanış hem de season Pass'te bulunan bonus hikaye kısmı ile bildiğimiz AC serisinden aslında epey farklı bir oyundur.

Bir de Odyssey'in Gold sürümüne AC 3 Remastered dahildir ve FC 5'in Gold sürümüne de FC 3 dahildi. Umarım ayrı ayrı almadınız onları?
Teşekkür ederim. Eksik yerleri tamamlayayım. AC 4 Black Flag Ubisoft Store'da önceden ücretsiz verdiği için almadım. AC Syndicate Epic'te ücretsiz olmuştu orada var. AC 2'de aynı şekil Ubisoft Store'da ücretsiz olduğu için almadım. Far Cry Gold pack aldım ben. Far Cry 1-2-3-4- Primal var içinde. Sepette 6 sınırı olduğu için mecburen Far Cry 3 önceden ben de vardı yine ücretsiz almıştım. Sırf sepette 6 sınırı olduğu için Far Cry Gold Pack içinde tek bir ürün olarak aldım. Far Cry 5 Gold Edition+New Dawn Deluxe Pack vardı onu aldım tek ürün olarak. AC 3 bende önceden olduğu için yine ücretsiz verilmişti onu satın almadım ayrı olarak. AC Odyssey Gold Edition aldıktan sonra AC3 Remastered geldiğini görünce mutlu oldum. Araştırınca içinde AC3+Liberation varmış onlar da aradan gelmiş oldu. Tek zarar olarak Far Cry 3 ücretsiz olarak almış olmama rağmen 2 kere paket ( Far Cry Gold Pack ve Far Cry 5 gold edition) içerisinde olmasından dolayı 2 kere satın almış oldum. Ona da yapacak bir şey yok. Her oyunu 10 TL'ye aldığımdan dolayı çok koymadı.
 
FarCry Primal
FarCry 6
Ghost Recon : Break Point
Ghost Recon : Future Soldier
Assassin's Creed Black Flag
Assassin's Creed Syndicate
Assassin's Creed Unity
Assassin's Creed Rogue
Tony Clancy's Rainbow Six
Tony Clancy's Rainbow Six 3
Tony Clancy's Rainbow Six : Lockdown
Tony Clancy's Rainbow Six : Vegas
Tony Clancy's Rainbow Six : Vegas II
Tony Clancy's Rainbow Six : Siege

Hepsi 170 TL civarı tuttu, Bir far cry 6 parasına iyi bir alışveriş oldu.
 
Assassin's Creed Valhalla Ragnarok Edition + Assassin's Creed Black Flag = 91 TL

Assassin's Creed Valhalla Season Pass + Rainbow Six Extraction + Ghost Recon Breakpoint = 86.25 TL

Bu sepeti sadece Assassin's Creed Valhalla'yı bütün DLC'leriyle beraber oynamak için yapıyorum. Ürünlerin tekil fiyatını baz alarak öneriniz varsa Black Flag, Breakpoint ve Extraction değiştirebilirim.

Sepetlerini almayı düşünüyorum. Bu da benim tavsiyem olsun. Bazıları yerine Assassin's Creed Odyssey, Assassin's Creed Origins, Rainbow Six Siege gibi oyunları da ekleyebilirsiniz.

Kampanya çok iyi, kaçırılmamalı.
 
Hocam bu Legend22 kodunu tek sipariş için mi kullanabiliyoruz aynı hesapta? Yoksa aynı kodla sipariş yapıldıktan sonra tekrardan kullanabilme şansımız var mı?
 
Hocam bu Legend22 kodunu tek sipariş için mi kullanabiliyoruz aynı hesapta? Yoksa aynı kodla sipariş yapıldıktan sonra tekrardan kullanabilme şansımız var mı?
Kod tekrar kullanılabiliyor hocam bu yüzden mesela 500 liralık sepetiniz varsa 2ye bölüp almanız daha mantıklı olur. Ayrıca toslada %15 cashback var ödemeyi xsolla üzerinden aldığı için bundan yararlanabiliyorsunuz. Tosla önceki indirim döneminde sorun yaşatmıştı diye biliyorum ama karar sizin.
 
Kupon olayını bilmeyenler için:


Ubisoft'tan 3 kere 240 TL'lik sepetler oluşturarak 160 TL'lik kuponlarla 250 TL'lik alışveriş yaptım. Aldığım oyunları atarak size de oyun tavsiyesi vermiş olayım: 🙂

- Far Cry 1
- Far Cry 2
- Far Cry 3
- Far Cry 3 blood Dragon.
- Far Cry 4
- Far Cry Primal.
- Far Cry 5 Gold Edition.
- Far Cry New Dawn Deluxe Edition.
- AC 1
- AC Revelations.
- AC Brotherhood.
- AC 3 Remastered.
- AC 3 liberation Remastered.
- AC Rogue.
- AC Origins Gold Edition.
- AC Odyssey Gold Edition.
- Tom Clancy's Splinter Cell tüm oyunları (5 tane)
- Prince of Persia tüm oyunları (5 tane)
- Tom Clancy's division 2
- The Crew 2

Assassin's Creed eski oyunları oynamadan Vallhala'ya, Far Cry eski oyunlarını oynamadan Far Cry 6'ya girişmek istemedim. Aldığım oyunları göstererek oyun tavsiyesi de vermiş olayım. Ubisoft Store kuponu gerçekten harika. İnanılmaz derecede oyunlar ucuza düştü. Epic Games'ten böyle kupon beklerken Ubisoft böyle kupon vererek beni şaşırttı. 250 TL'ye 28 tane oyunu (bazıları DLC versiyonları üst sürüm) her oyuna 9 TL düşecek şekilde satın aldım. Sizde kaçırmayın derim kuponu. Bu ekonomide bu indirim+kupon ilaç gibi geldi bana. Normalde bunları teker teker alsam bu fiyattan aşırı pahalı olacağına eminim. En basitinden AC oddsey Gold Edition indirimlerde şu an 110 TL. Ben AC oddsey Gold Edition'u 9 TL'ye almış oldum. 😀 sonradan Ubisoft'tan uzun zaman oyun almayacağım gibi duruyor. 😀 tekrardan Ubisoft indirimlerin kaçırmayın diyorum. İyi günler dilerim herkese. 😇

Hocam hayırlı olsun bende alışveriş yaptım.
Şunları aldım.
AC 1
AC 2
AC revilations.
AC Brotherhood.
AC 3 Remastered.
AC 4 Black Flag.
AC Rogue.
AC 4 Unity + 2 DLC.
AC Syndicate Gold Edition.
AC Origins.
AC Odyssey.
AC Origins season Pass.
AC Odyssey season Pass.
AC 4 Black Flag season Pass.
Far Cry 3
Far Cry Primal.
Hepsini yazdım. Bunları aldım.
AC Odyssey god Edition daha ucuzmuş satın aldıktan bir gün sonra gördüm. Çok fark yok ama 27 lira gibi bir şey bir de Black Flag 4 season Pass aldım hem içinde freedom Cry var hem de birkaç DLC ve skin ve sandik gibi şeyler vardı. Unity ve Syndicate bu ikisi tek paketti. Tıpkı Ezio paketi aldigim gibi bunları böyle aldım bilginiz olsun. AC valhalayi sistemim kaldirmiyordu bu yüzden almaktan vazgeçtim.
Yukarıda saydıklarım hepsine 260 lira verdim.
Sizce nasıl? Bir de şunu söylemek istiyorum içimde bir kararsizlik vardi birkaç gündür bu yüzden Rogue'yi Black Flag'a çok benziyor diye iade etme talebinde bulundum. Black Flag season Pass'i da iade edecektim ama DLC iadesi kabul etmediler. Acaba Black Flag 4 ve ona ait season Pass'ı iade etsem o şekilde kabul ederler mi iadeyi ana oyun + season Pass oluyor sonuç olarak. Sizce oyunlarım nasıl bir de fiyat olarak nasıl iyi mi?
Çok kararsız kaldım kaç gündür.
Listede iade etmemi düşündüğünüz oyun varsa lütfen söyleyebilir misiniz? Çok AC oynamisligim yok AC Origins ve Odyssey çok hoşuma gitti grafik ve oynayış açısından bugüne dek sadece birazcık Brotherhood oynamisligim var eski bir oyun ama hoşuma gitmişti bir noktaya kadar.
Sorularıma siz ve arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirim.

Bu arada bugün Rogue iadesi kabul edildi. Mail geldi 3 iş gününe kadar karta yatacakmis para 30 lira yatacak Rogue oynamaya değer mi sizce tekrar alayım mı?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı