Ubisoft "Thanks for activating Assassin's Creed III Remastered" maili

Assassin's Creed III Remastered oyununa sahip olmamama rağmen bana e-posta yolladılar. Bunun sebebi ne olabilir?
Bu herkese yollanan bir e-posta mı?

385602

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yanlışlıkla gelmiş olabilir. Kütüphanen de Remastered sürümü gözükmüyorsa aktifleşmemiş demektir.
Ubisoft sanırım oyunun normalini kaldırmıştı mağazalardan. Ondan olabilir.
Bununla alakalı olduğunu zannetmiyorum çünkü AC3 kendi kütüphanemde var ve bana Remastered sürümü gelmedi. Aynı AC2, Brotherhood ve Revelations sürümlerde olduğu gibi herhangi bir değişiklik olmadı.
Yanlışlıkla gelmiş olabilir. Kütüphanen de Remastered sürümü gözükmüyorsa aktifleşmemiş demektir.
Ubisoft sanırım oyunun normalini kaldırmıştı mağazalardan. Ondan olabilir.
Bununla alakalı olduğunu zannetmiyorum çünkü AC3 kendi kütüphanemde var ve bana Remastered sürümü gelmedi. Aynı AC2, Brotherhood ve Revelations sürümlerde olduğu gibi herhangi bir değişiklik olmadı.

Çözüm
Oyunu aldım e-posta geldi rozeti de geldi ama oyun kütüphanede yok falan desem acaba kandırarak oyunu beleşe getirebilir miyim? :D

Bu numarayı yutacaklarını hiç sanmıyorum. Sonuçta alıp almadığını sistemden görebilirler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı