Ubuntu ana diske ve dosyalar D diskine kurulacak şekilde nasıl ayarlanır?

Braye Musab

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, herkese iyi sosyaller. Aklımda bir yöntem var bu durum hakkında ama emin değilim. Ben Ubuntu kurmayı düşünüyorum. Dualboot olacak sistem. Ubuntu'yu C dizinine, (Windows'un da kurulu olduğu dizin) dosyaların, uygulamaların kurulacağı konum olarak da D dizinini düşünüyorum. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ubuntu'yu Windows'un olduğu disk bölümlerine kuramazsın. Kurmaya kalkarsan Windows silinir. D diskinden ayrı bir bölüm oluşturup, Ubuntu'yu oluşturduğun bu yeni bölüme kurmalısın.

Ubuntu'yu Windows'un olduğu disk bölümlerine kuramazsın. Kurmaya kalkarsan Windows silinir. D diskinden ayrı bir bölüm oluşturup, Ubuntu'yu oluşturduğun bu yeni bölüme kurmalısın.
Daha önce C diskini (Windows'un kurulu olduğu dizin) bölümlere ayırıp bir sürü linux dağıtımı(Ubuntu da dahil) kurdum, kurulur da zaten ve bunun ismi de bildiğiniz üzere dualboottur, hocam. Konu bu değil. Soruda bunu sormamıştım ama görüşünüzü paylaştığınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı