- Makaleler
- 5
Diğer diske hiç dokunmadım zaten. Ama sistemi kuracağım diski seçmeme rağmen bu hatayı veriyor
Bu rehberi izleyerek kurar mısın?
Diğer diske hiç dokunmadım zaten. Ama sistemi kuracağım diski seçmeme rağmen bu hatayı veriyor
Bu rehberi izleyerek kurar mısın?
Değişen hiçbir şey olmadı. Şuan pc de kurulu bşr sistem de dosya da kalmadı zatenHepsini yaptım fakat aynı hatayı almaya devam ediyorum.
Değişen hiçbir şey olmadı. Şuan pc de kurulu bşr sistem de dosya da kalmadı zatenHepsini yaptım fakat aynı hatayı almaya devam ediyorum.
Değişen hiçbir şey olmadı. Şuan PC de kurulu bir sistem de dosya da kalmadı zatenHepsini yaptım fakat aynı hatayı almaya devam ediyorum.
Değişen hiçbir şey olmadı. Şuan PC de kurulu bir sistem de dosya da kalmadı zatenHepsini yaptım fakat aynı hatayı almaya devam ediyorum.
Hepsini yaptım fakat aynı hatayı almaya devam ediyorum.
Değişen hiçbir şey olmadı. Şu an PC de kurulu bşr sistem de dosya da kalmadı zatenama hâlâ kurmuyor
Değişen hiçbir şey olmadı. Şu an PC de kurulu bşr sistem de dosya da kalmadı zatenama hâlâ kurmuyor
Değişen hiçbir şey olmadı. Şu an PC de kurulu bir sistem de dosya da kalmadı zatenama hâlâ kurmuyor
Değişen hiçbir şey olmadı. Şu an PC de kurulu bir sistem de dosya da kalmadı zatenama hâlâ kurmuyor
Kurdum yalnız şuan sadece ssd görünüyor. 256gb olan diskim görünüyor. 1tb diskim görünmüyor. Neden acaba?@Nizel G ne dersin?
Bütün konuyu okumam şart mı?@aerosimit ne dersin?
Tebrikler.Kurdum
Aygıt olarak görünmüyorsayalnız şuan sadece ssd görünüyor. 256gb olan diskim görünüyor. 1tb diskim görünmüyor. Neden acaba?
ls /dev/sd* /dev/nvme* /dev/mmc* çıktısı paylaşmanı rica edeceğim. Eğer aygıt var, ama Windows gibi C: D: bölümü arıyorsan...Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.