Ubuntu nasıl bir işletim sistemidir?

Buguntu, iyi bir işletim sistemi dersem yalan olur.
19.04, 19.10, 20.04 ve az da olsa 20.10 kullanmış biri olarak Arch tabanlı dağıtımları daha çok beğeniyorum. Linux Mint'te kalabilirsiniz.
Hocam Arch tabanlı dağıtımları kurarken ekstra bir yükleyici kullanmıyor muydunuz yoksa direk olarak mı kurulum yapıyordunuz.
 
Ubuntu'yu 1-2 ay kullandım. Bug falan göremedim. Kim çıkardı bug olduğunu? Nasıl bir bug?
Hocam bir anda çıkabilir. Bu bana 4 günde geldi,(Hatayı hatırlamıyorum ama beni Ubuntu'yu sildirecek bir hataydı.) size 3 ayda da gelebilir.
@Linuxginar hocam Ubuntu'ya sıkıntılı diyip, Linux Mint öneriyorsunuz. Linux Mint'in Ubuntu tabanlı olduğunu bilmiyorsunuz sanırım :D.
Linux Mint hatalarını çözmüş bir işletim sistemi.
 
Hocam bir anda çıkabilir. Bu bana 4 günde geldi,(hatayı hatırlamıyorum ama beni Ubuntu'yu sildirecek bir hataydı.) Size 3 ayda da gelebilir.

Linux Mint hatalarını çözmüş bir işletim sistemi.

Genelleme yapmak doğru olmaz o zaman. Siz sıkıntı yaşadığınız için herkes yaşayacak diye bir şey yok. Ben 3 ay kullandım, hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca bu hatalar ne tür oluyor? Program yükleyememe gibi mi?
 
Genelleme yapmak doğru olmaz o zaman. Siz sıkıntı yaşadığınız için herkes yaşayacak diye bir şey yok. Ben 3 ay kullandım, hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca bu hatalar ne tür oluyor? Program yükleyemem gibi mi?
Hocam çok uzun zaman oldu hiç - ben dün ne yediğimi dahi - hatırlamıyorum.
 
Ağzı olanın konuştuğu bir konu olmuş. Buglu diyen kişiler lütfen hangi hatayla karşılaştıklarını da söylesin, merak ettim ben.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı