Ubuntu nasıldır?

@leventkerim1 yani Linux hafif bir işletim sistemi yani çoğu bilgisayar kaldırır. Senin sistemin güçlü olduğu için Linux gerek yok bence.

Linux'a bilgisayarı kötü olan geçecek diye bir kural yok. Cillop gibi bir sistemim var, Linux kullanıyorum. Bu dev sunucular, Azure Linux kullanıyor. Delirmişler herhalde değil mi?
Technopat Cent OS üzerinde çalışıyor. Ohoo, o kadar sunucuları var, bir Windows alamamışlar!

@Sehrail zaten Windows en hızlı işletim sistemi oldğunu bilğim için Linux'u önermiyorum.

Aslında pek de hızlı sayılmaz 30 senelik NT çekirdeği üzerine kurulu Longhorn ve Vista faciasını unutmayalım.

@Sehrail zaten Windows en hızlı işletim sistemi oldğunu bilğim için Linux'u önermiyorum.

Yav he he. Bilgisayarımda Ryzen 5 2400G işlemci 16 GB RAM, 240GB WD Green SSD var ve Windows 2 kat daha yavaş açılıyor, uygulamalar geç yanıt veriyor ve Windows'un boşta RAM kullanımı 1.8 GB iken Linux'un boşta kullanım 750 MB.
ahsldaslkdhaskljdhkasjdjkasdkjasd

Merhabalar öncellikle, ben şu an Windows 8.1 kullanıyorum ama Ubuntu'ya geçmek istiyorum. Şu ana kadar hiç Ubuntu kullanmadım. Nasıldır, kullanması kolay mıdır?

Benim kullandığım zaman pek olmadı sadece denemek için kullanmıştım oyun oynayacaksan Windows kal Ubuntu çoğu .exe uzantılı dosyayı açmıyor kendi uzantısı var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı