Ubuntu pil performansını artırır mı?

zhuseyin

Hectopat
Makaleler
2
Ryzen 3 3200U, 12 GB RAM, Radeon 530, 256 GB M.2 SSD, 1TB HDD laptopumun özellikleri bu. Windows 10'un son sürümü yüklü 1080p video izlerken 2 2,5 saat götürüyor.
Ubuntu kurarsam pil performansı artar mı?

Zannetmiyorum dostum, yapacağın eylemler aynı olduğu sürece pek gözle görülür fark yaşamayabilirsin. Windows animasyonlarını ve sistem tepsisinde çalışan uygulamaları azaltmanı tavsiye edebilirim, Fakat zaten bataryan eski ise gayet normal bu süreler.

Ubuntu degilde Arch, Fedora gibi hafif sistemler kullanmaniz daha iyi olur. Ubuntu belki Windows'tan fazla pil tuketir.

Fedora kurmayı düşünmüştüm ama Rufus desteklemediği için yazamadım Lubuntu kurmuştum oda video izlerken yırtılma oluyordu Fedora kurarsam yırtılma sorunu olur mu ve nasıl çözerim?

Fedora kurmayı düşünmüştüm ama Rufus desteklemediği için yazamadım Lubuntu kurmuştum oda video izlerken yırtılma oluyordu Fedora kurarsam yırtılma sorunu olur mu ve nasıl çözerim?
Fedora'da codecleri yuklemek zor. Biraz ugrastiriyor, ugrasirim derseniz iyi bir secim olabilir. Fedora Everything onerim.

Ayrica Rufus ile degil, BalenaEtcher'la yazdirin.

Fedora'da codecleri yuklemek zor. Biraz ugrastiriyor, ugrasirim derseniz iyi bir secim olabilir. Fedora everything onerim.

Ayrica Rufus ile degil, balenaEtcher'la yazdirin.

Fedora'nın kendi yazdırma aracı varmış oradan yazdırdım şu an Fedora kullanıyorum sorunsuz çalışıyor ekran kartımıda tanımış şu an sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı