Ubuntu tüm dosyalarımı sildi

Yer
Antalya/türkiye
Usb belleğimin içinde çok önemli dosyalar vardı, bende D diskine usb diye klasör açtım, içine attım Usb'nin içindekilerini. Ama kurulumdan sonra silinmiş geri getirmem lazım, yoksa beni öldürürler ciddiyim.
Ubuntu kurulurken tüm D diskini silmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz istemişseniz eğer diskiniz silinir. Hiç bir işletim sistemi kurulurken kendi kafasına göre D diskini silmez. Verilerinizi kurtarmak için veri kurtarma programlarını deneyebilirsiniz.

Tamamen bir diski siliyorsunuz sonra onun üzerine başka işletim sistemi kurup kurtarmak istiyorsunuz. Yanımda olsanız bu hayal gücünüz ile ellerinizden öperdim.

Bu silinenler ne gibi dosyalar bu arada onları bir söylersen yardımcı olabiliriz.
Belki.:ajan:

Windows ortamında kurtarma programları işe yaramaz ise, giden bilgileri unutun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ubuntuyu D ye kurmuşsunuz.Yeni bir E gibi bir yer açıp oraya kursaydınız.Bu sana deneğim kazandırır umarım bidakine daha dikkatli davranırsın.

Şurada bir problem varki Ubuntu C: veya D: gibi adlandırılımış yerlere kurulmaz hatta Ubuntu NTFS ye bile kurulmaz. Ubuntu EXT4 kullanır. Ona göre muhakkak bütün diski silerek kurmuştur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı