Uçak gövde ve motor bakım okunur mu?

Katılım
17 Ağustos 2021
Mesajlar
7.273
Makaleler
2
Çözümler
22
Yer
La Mancha, İspanya
Merhaba arkadaşlar bu sene YKS'ye gireceğim. Bölümüm konusunda hala net bir karar verebilmiş değilim maalesef 😔.
Aslında böyle bakım onarım şeylerini yapmayı seviyorum o yüzden aklıma yattı biraz. Benim için en önemli şey mezun olunca iş imkanları ve yeni mezun maaşının büyük bir şehirde (Ankara, İzmir, Eskişehir, Kocaeli vb.) en azından kira ödendikten sonra hayatta kalmaya yetecek olması. Sizce uçak gövde ve motor bakımı okunur mu?
 
Okunabilecek bir bölüm. İş olanakları güzel.

Aslında bölüm seçimini puan geldikten sonra yapsanız daha iyi. Şu anda tek odağınız ders olmalı. Bu aralar her saat yaptığınızın sınava doğrudan etkisi var. Kararsızlığın zamanı değil.
Hocam maalesef çok bunaldım. Bari motive olayım diye uğraşıyorum araştırıyorum ama hep bir şey çıkıyor. Sınava da çok az kaldı çaresizim 😞.
 
Herkes bunaldı, herkes çaresiz bu ara. Dediğim gibi bir etki de maalesef gerçek. Elektronik aletleri 2 hafta sıfırlasanız büyük etki bırakır.

Sabahları 1 deneme atıp çıkın dolaşın. Gelince 1 tane daha atın ve kalan zamanda soru analizi yapın, size katkısı inanılmaz olur. Bölüm araştırarak boşa stres yapıyorsunuz. Güzel puan alınca bölüm araştırması stres değil zevk oluyor hem.
 
Hocam bu bölüme bakmıştım. Ben de bu sene tercih yapacağım ve aşağı yukarı bu civarlarda bir şey yazmayı düşünüyorum. Bazı üniversitelerde bu bölüm yurtdışı ile bağlantılı bazılarında ise değil diye biliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı