Sınava 1.5 aylık bir süre kaldı. Gaziantep'i seçeceğim, uçak mühendisliğinin sonu mekatronik gibi olmaz değil mi ?
Uçak müh. pilot olabiliyo musun ?Havacılık sektörü her geçen gün ileriye gidiyor, ve bu sektörde çalışacak eğitimli insan lazım. Şahsi düşüncem. Hatta başvuru yapıp koşulları sağlarsan, pilotluğa başvuru yapabilirsin. Havada kapıyorlar, çünkü açık var.
kendimi tabi geliştirmek için okuyacağımÜlkede binlerce bakım gerektiren uçak var. İnsansız hava araçları, eğitim uçakları, yangın söndürme uçakları, yolcu uçakları, özel jetleri ve tarım uçaklarını düşünürsek işsiz kalman ancak kendini geliştirmemen ile mümkün.
Abi ingilizce az çok pc oyunları olsun , yabancı diziler olsun biliyorum yazın tercih ettikten sonra grammer kitabıyla ilerleyeceğim , bu arada ilk baş ne kadar kazanıyoruz ve niye uçakların yanına yaklaşamayız ? @JiraUçağın önü açık ama gerekliliklerini sağlarsan açık. Adam mezun oluyor daha B1 seviye İngilizcesi yok. İngilizce mülakatta aptal aptal bakıyor, eleniyor. Veya eleman işe giriyor, mühendis ya her şeyi bilirim tarzında olup 20 yıllık adama işi öğretmeye çalışıyor. Sorulan basit bir soruya cevap veremiyor. Böyle bir mezun olacaksan okuma. Ekmek yiyemezsin.
İlk başlarda az para kazanırsın, uçakların yanına belirli süre yaklaşamazsın ama mesleğin gerekliliklerini sağlarsan mesleğin önündeki kapıları tek tek açar sana. Masa başı bir iş değil. Yağ, kir, pas, hidrolik içinde çalışacaksın. Yeri gelecek gece üşüyerek çalışacaksın. Bunlar mesleğin gereklilikleri oluyor. İyi bil bunları.
İkisi arasında ilgine göre seç. Mekatronik okuyan yakınlarım var ama benim pek bilgim yok bölüm hakkında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.