Uçak neden bu kadar alçaktan uçtu?

BugraDereci

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, öncelikle balkondaydım ben ve bir ses geldi baktım uçak ama çok alçak uçuyor solojetlerin falan uçtuğu feetin 200 300 feet yukarısındadır. 2 kere evin üstünden aynı yükseklikte geçti bizim evden havaalanı 20 21 km falan yani iniş için alçalması çok saçma neden bu kadar alçak uçtu acaba?

Gözle aradaki farkı anlaman biraz zor ama alışılmışın dışında geçmiş olmalı. Belki ATC ona erken alçalma vermiştir. Bazen trafik ayırması yapmak için olması gerekenden daha aşağıya alçalmasına izin verebiliyorlar. Tabi bir sınıra kadar. O da uçağın içindeki chart'larda yazar zaten. Bazen de uçağın motoru daha yüksek devirde olduğu olabiliyor. Yani sesi daha yüksek çıktığı için sana daha yakınmış gibi hissettirmiş de olabilir. Evin nerde bilmiyorum tabi ama mesela bazen 6000-7000 ft. yükseklikte geçilen yerlerde şehir üstünde 4000ft.'te geçildiği olabiliyor.

Arkadaşlar merhaba, öncelikle balkondaydım ben ve bir ses geldi baktım uçak ama çok alçak uçuyor solojetlerin falan uçtuğu feetin 200 300 feet yukarısındadır. 2 kere evin üstünden aynı yükseklikte geçti bizim evden havaalanı 20 21 km falan yani iniş için alçalması çok saçma neden bu kadar alçak uçtu acaba?

Anormal bir olay olmuştur. Pilot bey öyle uçmayı tercih etmiştir bilemeyiz.

X: Neden alçak uçtunuz?
Pilot:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı