- Makaleler
- 110
Hocam uçaklarda teknisyenler bulunuyor mu? Olası arıza için olsun vs.
Yanlış bilmiyorsam 4. kaptan olarak uçakta ya da kokpitte bulunabiliyorlar.
Hocam uçaklarda teknisyenler bulunuyor mu? Olası arıza için olsun vs.
Hocam uçaklarda teknisyenler bulunuyor mu olası arıza için olsun vs.
Her uçuşta değil ama çoğu uçuşta teknisyen ya da mühendis uçuşa eşlik eder kokpitteki 4. kişi olarak.Hocam uçaklarda teknisyenler bulunuyor mu olası arıza için olsun vs.
Hocam hazır sizi bulmuşken bir şey sormak istiyorum ben önümüzdeki yıl bölüm seçimi yapacağım Uçak Elektrik-Elektronik mi yoksa Uçak Gövde-Motor mu daha iyidir?Her uçuşta değil ama çoğu uçuşta teknisyen ya da mühendis uçuşa eşlik eder kokpitteki 4. kişi olarak.
Havada arıza olursa teknisyenin yapabileceği bir şey yok. Uçakla giden teknisyenler uçak yere indiğinde ''hızlı giderilecek arıza ve problemler'' için var.
Elektroniğe ilgin varsa elektronik, mekaniğe ilgin varsa gövde motor seçeceksin. İkisi de iyidir. Senin becerilerine ve zevklerine kalmış.Uçak Elektrik-Elektronik mi yoksa Uçak Gövde-Motor mu daha iyidir?
Mekaniğe daha yatkın hissediyorum büyük ihtimalle onu seçerim hocam teşekkürler iyi geceler.Elektroniğe ilgin varsa elektronik, mekaniğe ilgin varsa gövde motor seçeceksin. İkisi de iyidir. Senin becerilerine ve zevklerine kalmış.
Abi konu dışında ama bu F16 uçaklarına 20 yil ek ömür verecek bir yenilik var, bizim yerli uçak muhabbeti var şimdi. Neden 20 yil?
2023 hazır olmasa bile ya da oldu diyelim seri uretim cok mu uzayabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.