Uçlu kalem önerisi

Vallahi hocam o kafadan gittim tombow aldım üzüldüm.
Dediğim gibi 4-5 yılda bir kalem değiştiririm genelde kalemlerim metal idi. O yüzden bende öyle bir algı oluştu. Ama sizin bu kaleme bakacağım fiyatı 80-100 bandında Rapid ile aynı.
(Rapid'i 2 senedir almayı düşünüyorum. Ama mizaç gereği o kadar parayı kaleme vermeyi doğru bulmuyordum. Şimdi işler biraz değişti.
Sizce Rapid mi bu mu hocam ? Çünkü Rapid hep uzaktan kestiğim kız gibi benim için.)

Faber Castell Grip 2011 var bende
Bir şey sormak istiyorum bu kalem var ben de yaklaşık 4 ay oldu ama çok olmadan kalem de sıkıntı oldu ucun bir kısmı giriyor ve tıkanma yaşıyor. O kadar internette araştırdığım halde bulamadım çözücümünü önerin var mıdır?

@A 10 Thunderbolt ll bunu kullandığımdan beri başka kalem güzel gelmiyor ama Rapid de yabana atılacak bir kalem değil.
Rapid Pro da benim uzaktan kestiğim kız gibi, fiyatından yanına yaklaşamıyordum. Artık koleksiyon yapma hevesimi de kaybedince o kadar vermek içimden gelmiyor.
İçinizde kalacak kadar almak istiyorsanız Rapid yolda bırakmaz ama ucunu arkasından koyun, önden koyunca tıkayabiliyor. Kaleme özgü bir sorun değil zaten, her kalem aynı şekilde.

Hocam o konudan bu konuya geçiş yapınca böyle oluyormuş insan demek ki .
Rapid alıcak gibiyim o zaman .
İnşallah sizde o uzaktan baktığınız gözlere kavuşursunuz bir deha .

Fiyat performans uçlu kalem önerisi yapar mısınız?
Rotring Rapid 0.7 kullanıyordum ama bir anda mekanizması bozuldu ve galiba benim önden uç takmamdan dolayı olmus.
Yani bana iyi güzel kalemler önerir misiniz?

Hocam benim elimde bilmiyorum kaç tane kalem parçalandı sayısı şu ana kadar 100'ü geçmiştir belki eğer ebnim gibi iseniz 40-50 TL'ye kalem alıp bozulunca değiştirmek en iyisk olacatir bence.

Ben zamanında gidip kendime pensan IQ Plus almıştım mor rengi için. Benim için çok güzel bir kalemdi yıllar boyu mor tikky kullanmış biei olarak söylüyorum.

Sonra çalındı bende aşırı uygun pensan IQ Duo buldum. Kullanıyorum uzun süreden beri de.

Karalama yaparım öyle ve genel olarak da yazı yazar işaretleme yaparım işimi oldukça görüyor.

Buradan tek bir önerim var arkadaşım tikky almayın aldırmayın. Yere düşer ucu yamulur bir daha kullanmayı imkansız hale getirir. Grip kısmı parmak acıtmaktan başka bir işe de yaramaz.

0.5 versiyonu var şu an inşallah kırılmaz Zar zor bulmuştum Bandırma'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…