Ucuz AM4 kule tipi soğutucusu

200 TL civarında isterseniz kendi kullandığım Be Quite! BK008 modelini önerebilirim.

@Afkborn sizi kıskanıyorum, gerçekten F/P ve marka olarak çok iyi. Sizden ricam, inceleme yapabilir misiniz? Satın almak istiyorum da.

Rampage Chill serisine bakabilirsin. Bende 2 fanlı modeli var ama gerek yok galiba 2 fana. Bu gün 2 saat stress testinde unutmuşum 55 dereceyi gördü en fazla R5 1600 AF OC'suz. Termal macunumda dandik ve güzel de sıkamamıştım. (Prime95 Mod: Blend)
Arkadaşların attığı şeyler de baya iyi.
Edit: Fiyatları baya artmış takması ve çıkarması baya sıkıntılı önermiyorum bu yüzden.

@Afkborn sizi kıskanıyorum, gerçekten F/P ve marka olarak çok iyi. Sizden ricam, inceleme yapabilir misiniz? Satın almak istiyorum da.
Hocam o tarz bir şeyle uğraşacak kadar vaktim yok fakat size buradan elimden geldiğince yardımcı olayım. Ryzen 5 1600 AF işlemcimi 4 GHz OC yaptığımda voltaj yaklaşık olarak 1,28. Stres testinde 77 derece gibi değerleri görüyorum. Oyun içinde 63 dereceyi geçmiyor. Fakat OC işleminin çok performans vermediğini düşündüğüm için stok halde kullanıyorum. Sıcaklık yine 63 dereceyi geçmiyor oyun içinde. Kasamda 3 adet Arctic P12 PWM PST fan bulunuyor. Ekstra olarak kafanıza takılan bir şey varsa sorabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı