Ucuz Android gerçekleri

Senin yazdıklarını başkası okusa yeminle utanırdı. Ben sana güncelleme yapmamış halini alıntıladım ona yazdım diyorum sen sayfayı yenilemeyi öğren diyorsun.
---
Param yok diyenler 7-8 modelleri 3-4 bine satılıyor mesela çiziksiz falan?
Aynen hocam siz haklısınız aynen.
 
Daha önce Xiaomi Mİ8 kullanıcı olarak dediklerinize katılmıyorum. Ben kullanırken telefonda bir tane BUG denk gelmedi, hata da almadım ve telefon yağ gibi akıyordu. MİU 12 dahil güncellemeleri de aldı kendisi. Yani dediğiniz gibi aniden bir kesilme yok; modele göre hareket ediyorlar. Redmi serisi alt serisi olduğu için elbette güncellemelerden mahrum kalacak, mi serisi ise güncellemeleri gayet güzel alıyor. POCO serisi ise pek bilgim olmadığı için değinemeyeceğim. @Ella Freya
 
7 Eylül 2016'da çıkan iPhone 7, iOS 16 desteği alacak. Ama gelirsek andoid tarafına, sırf telefon satmak için arka kapak değiştiren Xiaomi, Redmi Note 7 için Android 11 desteği gelmedi.
Android uygulamaları en az 4.4 isterken çoğu uygulama iOS 11 istiyor ama. Yani bir Android cihazı senelerce aynı Android sürümünde kullanabilirken aynısını bir iOS cihazda yapamayabilirsiniz.
 
En son bu forumda birisine iPhone önerdim diye diğer forum üyeleri tabiri caizse Ağızıma s...
Bu forumda neden bu kadar Apple'a karşı ön yargı olduğunu anlayamıyorum. Halbuki bi deneseler adım kadar eminim ki diğer telefonların yüzlerine bile bakmazlar.


En az 500 kere yere düştü ama ekranı kırılmadı hala daha da kullanmaktayım
Tabletinin malzeme kalitesi ile Android telefonunun stabilitesi alakasını anlamadım. Umarım siz yanlış anlamışsınızdır yoksa çok komik olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi telefonlar gayet kaliteli ve ucuzdur. Allah'a şükür tamam kronik sorunları olabilir ama bir kere beni yarı yolda bırakmadı, helal olsun.
 
Üst seviye Android telefonda asla böyle bir sıkıntı görmedim şu ana kadar iOS ve Android kullanmış olarak giriş seviye Android asla alınmaz 2.el aynı fiyat iOS cihaz alınmalı temiz olarak onun dışında üst seviye ise Android alınabilir.
Samsung S serisini ben de seviyorum da arkadaşlar Apple lafını duyunca biraz kudurdu gibi oldu.
 
Eski cihazım Redmi Note 7 bende çok sıkıntı çektim anladım ki Android bir telefonu güncellemeyeceksin ilk hali iyi ise öyle kullanacaksın. 1 yıl rahat kullanıp 1 günde battı telefon.
 
iPhone 5'te WhatsApp kullanildigini söylüyor.
5S????????

1653775490615.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı