Ucuz Android gerçekleri

Bilemiyorum şu an ablamda ve babamda 13 ve 13 Pro Max var ancak bu kadar parayı bir telefona vermek bana mantıksız geliyor.
Bana bedavaya gelecekti ona rağmen istemedim. Gönlüm el vermedi o kadar parayı bir telefona vermeye. Ayrıca ıPhone hissiyatı size iyi geliyorsa ıPhone kullanın bu kadar basit. Bazı insanlar daha f/p seviyor, bazıları ise Android kullanmayı seviyor. Ayrıca bir telefonun 26752 yıl boyunca destek alamsının + yanını göremiyorum. Hem Android'ler hem de ıPhone'lar güncelleme aldıkça daha kötü hale geliyorlar resmen. Elimde olsa hiç yapmam.
 
Bilemiyorum şu an ablamda ve babamda 13 ve 13 Pro Max var ancak bu kadar parayı bir telefona vermek bana mantıksız geliyor.
Ben de aynı kafadayım 4 yıldır Mi Note 3 kullanıyorum tek sorun doğal olarak bataryası öldü artık. Sadece sosyal medya için ve fotoğraf, video çekmek için kullandığım bir alete 10-15 bin TL para vermek çok mantıksız geliyor.
 
Benim anlatmak istediğim bak başlıkta bile yazıyor "Ucuz Android Gerçekleri" diye. Adamlar Xiaomi'nin yanına şaka gibi 18 binlik Apple koydu ya. Sonra fanboy ben oluyorum. Zaman israfı bu forum başka bir şey değil.

8 Plus ile gider yeni çıkan Redmi olur Mi olur onları koyar karşılaştırırsın. S3 mini attılar lan az önce :D Trajikomik.

Ben en son model telefonundan bahsediyorum.
 
Custom ROM'dan dolayı brick olmadığı sürece garanti geçerliymiş.
Eki Görüntüle 1402523
Kağıt üzerinde her şey tamam da bootloader kilidinin açılmasını bile bahane etmeyeceklerinin garantisini veremezsin. Diğer bir taraftan bakarsak kronik hatalı bir ürün almadıysan garantiye işin düşme olasılığı çok az.
 
Yıllardır Android kullanırım, garantisi bittiğinde root yetkisi verip stok uygulamaları silerdim en son S7 Edge kullanana kadar. S7 Edge aldığımda ilk yılını doldurmadan root yetkisi verip uygulamaları silmiştim( e-ticaret uygulamalarını ve bazı oyunları zorla yükletiyor ve bağlantı istiyordu) ve Viper4Android, Adaway gibi eklentilerle yoluma devam ediyorum. Bir ara üniversite zamanı hiç Android kullanmamış arkadaşımla 1 günlüğüne telefonları değişmiştik iPhone 8 ile 1 gün geçirdim fena telefon değildi ama Adaway ve Viper4Android gibi benim için hayati 2 uygulama olmadığı için yapamadım. Şimdi hala aynı telefonu kullanıyorum ve LineageOS yükledim, 5 yıldır daha batarya değiştirmeden devam etmekteyim. Yarın bozulsa bile büyük ihtimal fiyatlar yüzünden resmi LineageOS desteği olan başka bir markanın en yeni 2. el veya uygunu varsa sıfır orta segment telefonunu kullanacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı