Ucuz Android gerçekleri

Microg daha fazla batarya yiyor. Ayrıca foss ve daha fazla seçenek sunuyor.

Mantıksız demedim. Google servisini kullandığınızı söyledim sadece.
Push bildirimleri kapatırsanız Fazla şarj harcamaz. Ama bu seferde instagram dm gibi servisler arkaplan üzerinden gelen iletiyi bildirime düşüremez. Mesaj atanım olmadığı için bende kapalı 😃😕☹️
 
13 sayfa yorumu okuyamadım 5-6 sayfasında bıraktım. Diğer markaları bir kenara bırakırsak Huawei hem yazılım hemde donanım anlamında taş gibi telefondur efendim. Android tarafının en kullanılabilir markasını Trump'a Kurban ettiler. Onun dışında Apple kullanan adam zaten birdaha Android kullanmak istemez.
 
Özgürlük = Android

Gerisi zevk renk mevzusu. Ha ama bedava verseler herhangi bir Apple ürününü kullanmam. Kaprisli sevgili gibiler. Ay aşkım saçım, ay aşkım şöyle yok böyle. Bi git ya.
 
Tek seferde çok yüksek miktar para vermemek zorunda olsak kesinlikle Apple. Aynı fiyata Android almak saçma olur. Ama her şey parasına göre işte. 2 yılda bir telefon alıyorum (Android) ama insanlar iPhone alıp 5-6 sene çok rahat kullanıyor. Bakınca aynı paraya geliyor ama tek seferde ödeme işi sıkıntı. Devletimiz sağ olsun taksit işine de el attığı için. Çinli telefon üreticileri de eskiden ucuz satıyordu hadi oradan kurtarıyordu, şimdi ipin ucu kaçtı. 10k+ para verip Çinli üreticiden telefon almak komik olur. Yazılım konusu falan çok komik zaten.
 

Geri
Yukarı