Ucuz Android gerçekleri

Kullanınca anlarsınız.
En yakın zamanda alırım hocam. Kesinlikle.
Screenshot_20220529-015705_Google.jpg
 
Size katılıyorum ama bir ama var, o ama ise fiyat; fiyatlar arasında da Thor dağı gibi bir uçurum var. Bu dedikleriniz maalesef döviz kurları bizimki ve bizimkine benzer ülkeler için pek doğru değil.
 
Android 3 sene sonunda desteği kestikten sonra o telefonu sana çöpe at demiyor. Apple'ın eski telefonlara verdiği sürüm güncellemelerinin bataryayı yiyip bitirip yavaşlatması ve sürüm numarasının artması dışında gerçekten ne işe yaradığını biri söyleyebilir mi? Sürüm güncellemesi göz boyamaktan başka bir şey değil büyütmeyin vu kadar. (Android için de geçerli.)
 
En basitinden her gün çıkarıp onlarca fotoğraf çekiyoruz. M serisinin kamerası A serisinin yanından bile geçemez. M serisi alınıyorsa oyun için alınır.
Kamera birinci öncelikse olabilir ancak benzer fiyattaki ürünleri karşılaştırdığımızda kamera dışında M serisindeki ürün daha üstün genelde.
 
Android 3 sene sonunda desteği kestikten sonra o telefonu sana çöpe demiyor. Apple'ın eski telefonlara verdiği sürüm güncellemelerinin bataryayı yiyip bitirip yavaşlatması ve sürüm numarasının artması dışında gerçekten ne işe yaradığını biri söyleyebilir mi? Sürüm güncellemesi göz boyamaktan başka bir şey değil büyütmeyin vu kadar. (Android için de geçerli.)
Fanboyluk taşımayan nadir yorumlardan.
 

Geri
Yukarı