Ucuz Bilgisayar Kasası Önerisi

Leto

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben de monitör var. Bir de konsol var, masamın altında boş bir yer duruyor. Oraya kasa koymak istiyorum konsol olduğu için oyun performansı 0 olsa da olur. Daha çok yazılım ve modelleme ile uğraşıyorum buna göre bana bir tane ucuza hazır kasa önerir misiniz? Hazır olmasa da ucuz parçaları yazarsanız toplayıp da alabilirim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaş sanırım sistem toplayacak. Tek kasanın değil, tüm sistemin fiyatı 1500.

size nereden ulaşabilirim telefon numarası yada steam var mı ?

Kasa yazınca yanlış anlaşılmış kusuruma bakmayın bana hazır sistem lazım ayrıca dediğim gibi konsolum olduğu için oyun performansı hiç ama hiç önemli değil yazılım ve amatör modelleme yetecektir hatta ilerleyen zamanlarda küçükte olsa ekran kartı upgrade yapabilirim ama şimdilik ucuza (max 1500tl) varsa hazır sistem veya toplanabilir paylaşırsaniz çok sevinirim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı