Ucuz DDR 5 Samsung RAM alınır mı?

814347

Picopat
Makaleler
3

Fiyat oldukça uygun, kuponum da var 300 TL'ye denk gelecek ama bu kadar ucuz fiyata satılması garibime gitti, satıcıyı neden diğer ürünlere kıyasla daha ucuz olduğunu sordum.
Satıcı neden ucuz olduğunu bana sormak yerine neden pahalı olduğunu onlara sorun dedi.
Bu konu hakkında bilgi sahibiyseniz belirtin.
(Curtiel RAM'ler 1000TL)

Fiyat oldukça uygun, kuponum da var 300 TL'ye denk gelecek ama bu kadar ucuz fiyata satılması garibime gitti, satıcıyı neden diğer ürünlere kıyasla daha ucuz olduğunu sordum.
Satıcı neden ucuz olduğunu bana sormak yerine neden pahalı olduğunu onlara sorun dedi.
Bu konu hakkında bilgi sahibiyseniz belirtin.
(Curtiel RAM'ler 1000TL)
Paranı çöpe atmanın farklı bir yolu bu adam dolandırıcı bu satıcıdan alan kişinin yorumuna bakın.

Kesinlikle bot olmayan mağaza yorumları da şu şekilde:
Screenshot_20240914-150002.png

Yani kusura bakmayın ama uyanıklık yapıp ucuza alacağım diye mağaza yorumlarına bile bakmazsanız dolandırılırsınız. Sadece 2 tane butona bastım ve mağaza yorumlarının hepsi bot. 5 saniyenizi ayırmanızı tavsiye ederim alışveriş yaparken, yoksa başınız ağrır.

Şimdi tekrardan baktım, diğer mağazanın yorumlarını atmışım, şansa bak senin attığın mağazanın yorumları da bu:
Screenshot_20240914-151013.png

Yani ikisinden de alabilirsin dolandırılmak istersen. Aynı kişinin açtığı farklı mağaza adları.

Son düzenleme:
Neyi belirtelim, açık açık adamın dolandırıcı olduğu belli. Yorumların hepsi de bot, ne yazmamızı istiyorsun?
Dostum özelikle diyorsun 2 butona basıp kontrol etmek zor değiş diye ben bunu yapabiliyorum bakıyorum da zaten sizin fikirleriniz sormak için konuyu açtım 2 seferdir yol şuna bakmak zor değil şuna bakın diyorsunuz, ben zaten sizin yorumlarınızı soruyorum, lütfen konunun özünden sapmayın diyorum sen bana ne yazmamı istiyorsun diyorsu. Lütfen dikatli olalım.

Dostum özelikle diyorsun 2 butona basıp kontrol etmek zor değiş diye ben bunu yapabiliyorum bakıyorum da zaten sizin fikirleriniz sormak için konuyu açtım 2 seferdir yol şuna bakmak zor değil şuna bakın diyorsunuz, ben zaten sizin yorumlarınızı soruyorum, lütfen konunun özünden sapmayın diyorum sen bana ne yazmamı istiyorsun diyorsu. Lütfen dikatli olalım.
Tamam ben de dolandırıcı olduğunu 3 defa ayrı ayrı yazdım zaten. Bunu söylemeden önce de 2 defa yazmıştım, adam dolandırıcı demişim sen de konudan sapmayalım diyorsun...

Hayır yani o kadar belli ki bunu uzatmanın manası yok. Cevap belli ama siz bilirsiniz. Satın alırsanız ne geldiğini yazarsınız, benim oyum hıyardan yana. Bol şans.

Yav canım kankam sana lafım yok ana katılıyorum, sadece bana şey demene takıldım bir iki yoruma bakmak zor değil diye, kardeşim ben bakıyorum zaten sizin fikirlerinize değer verdiğim için sorup, bu tarz bir tavırla karşılanmak hoşuma gitmedi sadece, sizin dolandırıcı demenize lafım yok, zaten bunun cevabını almak için size soruyorum, siz beni yanlış anladınız.

Anladım, bence dolandırıcı dediğim gibi, fakat bu tarz sorular çok fazla soruluyor o yüzden böyle yazıyorum artık. Abartmışım yazarken biraz, kusura bakmayın.

Mağazayı şikayet etmenizi ve buradan ürün almamanızı tavsiye ederim, bütün yorumları 5 yıldız ve aynı yorum. Ya size bozuk ürün göndereceklerdir ya da lpddr3 tarzı bir ram gelir, 100-150 TLucuzluk için boşuna kargoyla, N11 desteğe derdinizi anlatmaya uğraşırsınız. Ürünün piyasası bellidir zaten, yakın fiyatlarda muadilini alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı