Kaisey
Hectopat
Anlamadım, tabağın üstünde falan mı kullandınız?Sensörü rezalet ötesi.
Anlamadım, tabağın üstünde falan mı kullandınız?Sensörü rezalet ötesi.
Anlamadım, tabağın üstünde falan mı kullandınız? =D
Hocam neden alınmaz bilgi verir misiniz?ASUS TUF M3 alınmaz, bütçe arttırıp SS Prime bakın. Hiç çıkamıyorsanız Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ama SS Prime bundan kat kat iyi. ASUS TUF m3'e gelirsek sensörü kötü muadillerine göre.
Hocam neden alınmaz bilgi verir misiniz?
Zırva. 5 yıldır James Donkey 610 kullanıyorum bir kez bile sorun yaşamadım, güya almadan önce almayın çok kötü klavye, kronik sorunu var alınmaz diyorlardı... Adamın bütçesinden 100 TL fazla önermesini bendebilirim.
Zırva. 5 yıldır James Donkey 610 kullanıyorum bir kez bile sorun yaşamadım, güya almadan önce almayın çok kötü klavye, kronik sorunu var alınmaz diyorlardı... Adamın bütçesinden 100 TL fazla önermesini bendebilirim.
Mouse olarak M3 kullanmıyorum, teşekkür ederim. Bütçe belirli illaha açık açık konuşmam mı lazım? Burda sınırsız bir bütçe yok ve alınabilecek ürünler çok kısıtlı. Gidipte bütçenin 100 TL üstüne SS önermesini bende bilirim, bu bütçeden mouse arayan biri çok bir şey bekleyemez, beklememeli. Sizin gibi burdan tavsiye verdiğini sanan insanlar, alacağı üründen o kişiyi soğutan insanlar olduğu sürece kimse buraya bakıpta eşya almaz. Önerilerinizi dinlemeden aldığım klavyeyi 5 yıl kullandım, yere düşürdüm vurdum yine bir şey olmadı, dediğim gibi kimse bu bütçeden profesyonel bir şey bekleyemez ülkedeki fiyatlar belli sensörünün ne seviyede olmasını bekliyorsunuz? Arkadaş e-spor ile mi uğraşıyor, ne lazım ona?Yorum yapmak için illa almak mı lazım önerdiğin fare çöp ötesi, rezalet bir sensörü var sırf kendin kullanıyorsun diye övüp konu sahibini yanlış yönlendiremezsin, james eşek dediğin sözde marka da aynı Rampage, Gamepower gibi Çin'de merdivenaltı üretilen ürünlere logo basan bir marka, kronik sorun adı üstünde çoğunluğa denk geldiği için kronik sorun denir sana denk gelmedi diye ürünün kronik sorunu olmuyor mu? Bir de bilen adama laf anlatmaya çalışmışsın @510095 hocam doğru demiş senin tek argümanın ben kullandım sorun olmadı deyip zırva demek, adamın bütçesinden 100 TL fazla önermeyi bendebilirim demişsin 100 TL geçmeyerek de attığın o çöp mousetan daha iyi seçenekler var, örneğin; xotran, M.2 Aorus gibi.
Mouse olarak M3 kullanmıyorum, teşekkür ederim. Bütçe belirli illaki açık açık konuşmam mı lazım? Burada sınırsız bir bütçe yok ve alınabilecek ürünler çok kısıtlı. Gidip de bütçenin 100 TL üstüne SS önermesini bendebilirim, bu bütçeden mouse arayan biri çok bir şey bekleyemez, beklememeli. Sizin gibi buradan tavsiye verdiğini sanan insanlar, alacağı üründen o kişiyi soğutan insanlar olduğu sürece kimse buraya bakıpta eşya almaz. Önerilerinizi dinlemeden aldığım klavyeyi 5 yıl kullandım, yere düşürdüm vurdum yine bir şey olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.