Hocam önerebileceğiniz mousleri yazar mısınız? Konu çok karışmış.ASUS TUF m3'ü ben kullandım. Sensörü kötüydü. Onun yerine Aorus M.2 varken neden alınsın? En basiti xotran, Switch'leri yüksek ihtimal aynı ama daha iyi sensöre sahip.
Hocam önerebileceğiniz mousleri yazar mısınız? Konu çok karışmış.
G203 Nasıldır?Bütçe artmazsa Aorus M.2, artarsa SS Prime.
O alınmaz, bu alınmaz @WosTidReis arkadaşım sana bunlar en sonunda G Pro falan önerecek benden söylemesi. G203 alabilirsiniz, üst düzey hedefleriniz yoksa rekabetçi oyunlarda uzun süre götürür. 3 yıl yoğun şekilde kullandım ondan sonra Hyperx PulseFire Haste'ye geçtim buna rağmen G203'de ki performansımı veremiyorum, o derece.
O alınmaz, bu alınmaz @WosTidReis arkadaşım sana bunlar en sonunda G PRO falan önerecek benden söylemesi. G203 alabilirsiniz, üst düzey hedefleriniz yoksa rekabetçi oyunlarda uzun süre götürür. 3 yıl yoğun şekilde kullandım ondan sonra HyperX PulseFire Haste'ye geçtim buna rağmen G203'te ki performansımı vermiyorum o derece.
Hocam mouseyi tuttuğumuzda yani avuçladığımız zaman parmaklar falan rahat oluyor mu tutuşu nasıl G203'ün ?O alınmaz, bu alınmaz @WosTidReis arkadaşım sana bunlar en sonunda G Pro falan önerecek benden söylemesi. G203 alabilirsiniz, üst düzey hedefleriniz yoksa rekabetçi oyunlarda uzun süre götürür. 3 yıl yoğun şekilde kullandım ondan sonra Hyperx PulseFire Haste'ye geçtim buna rağmen G203'de ki performansımı veremiyorum, o derece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.