Ucuz fare önerisi

ASUS TUF m3'ü ben kullandım. Sensörü kötüydü. Onun yerine Aorus M.2 varken neden alınsın? En basiti xotran, Switch'leri yüksek ihtimal aynı ama daha iyi sensöre sahip.

O alınmaz, bu alınmaz @WosTidReis arkadaşım sana bunlar en sonunda G PRO falan önerecek benden söylemesi. G203 alabilirsiniz, üst düzey hedefleriniz yoksa rekabetçi oyunlarda uzun süre götürür. 3 yıl yoğun şekilde kullandım ondan sonra HyperX PulseFire Haste'ye geçtim buna rağmen G203'te ki performansımı vermiyorum o derece.

Ya hocam siz bir sussanız? Neden alınabilir onu açıklayın. Ben neden alınmayacağını açıklayayım. 120 IPS 20G sensör ne? Aşırı kötü bir sensör. @Hyuuga Neji

O alınmaz, bu alınmaz @WosTidReis arkadaşım sana bunlar en sonunda G Pro falan önerecek benden söylemesi. G203 alabilirsiniz, üst düzey hedefleriniz yoksa rekabetçi oyunlarda uzun süre götürür. 3 yıl yoğun şekilde kullandım ondan sonra Hyperx PulseFire Haste'ye geçtim buna rağmen G203'de ki performansımı veremiyorum, o derece.
Hocam mouseyi tuttuğumuzda yani avuçladığımız zaman parmaklar falan rahat oluyor mu tutuşu nasıl G203'ün ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı