Ucuz fiyatlı RX 5700 XT Nitro+ veya 2080'li sistem

Bütçe
12.500

Can.brb

Centipat
Arkadaşlar merhabalar ben bu işlere hafif hakimim ben 10 binin altında monitör dahil 12.500'e kadar Max bütçem var en ucuz RX 5700 XT Nitro + lu i7'li sistem veya 2080 ve i7'li sistem ne kadar olur?

Ben tüm oyunları Max grafiklerde vs rahatça kaldırabilecek bilgisayar istiyorum o yüzden pek para harcamak istemiyorum. Bazı yakınlarım Intel'i boşver AMD geç diyor ama Intel daha çok seviyorum aralarındaki farklar nedir acaba fiyata değer mi?

Monitör dahil 12.500 veya 10.000'i geçmezse çok mutlu olurum.

Tabii daha ucuza aynı performansı verebilen sistemler varsada yazabilirsiniz.

RTX 2080'li i7'li sistemi 10.000 TL'nin altında çok isterdim ama olmuyor işte RX 5700 XT Nitro+ i7'yi de 8.000 altında bu arada.
Kasayı kesinlikle Gamepower Warcry istiyorum ve Gamepower'in silence RGB LED'leri de olabilir ama RGB olduğu sürece fanlar sıkıntı olmaz.

Var monitör 30 inch üstü 144 Hz minimum ve Max 1 ms olmasını istiyorum min 2K olsun diyecemde 2.500 in aşağısında yoktur IPS kavisli falan.

Arkadaşlar böyle sistem toplayana ellerinden öperim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İntel şu an alınmaz. Onun yerine üstteki sistemi alın gayet iyi duruyor. Kasa olarak Gamepower WarCry çok güzel duruyor ama marka Gamepower. Onun yerine üstte olan kasa çok daha iyi. i7 bir sşstem yerine Ryzen 7 3700X çok daha iyi olmuş eğer üstteki sistem yerine başka alırsan pişman olmazsın ama bu daha iyi. 2070 Super zaten 2080 ile eşdeğer. 1080p monitör şimdilik iş görür siz sonradan alırsınız bu fiyata bunlar çok iyi.

S sınıfı sistem alınabilir.
V200TG mi? Aman Allah korusun, fason o kasa. Gamepower Horizon, Ranker Cygnus, Kolink Stronghold ile birebir aynı. Ayrıca ısınma sorunlu.

İntel iyi şuan ancak AMD böyle fiyat/performans sistem dizen için iyidir. RTX 2080 gibi bir kart ile 5700 kıyaslanamaz. Bütçe noktasında faydalı olmalarından ötürü hazır sistemleri öneriyorum. Diğer türlü farklı yerlerden parça parça almak riskli ve zahmetli.Bir de şöyle bir şey var ki, tutup işlemciyi ve ekran kartını öyle serisinin en yükseği yapma gibi bir zorunluluğa girme. Ben de öyle yaptım çünkü. Orta karar bir sistem zaten istediğini veriyor. Fark edecekleri en fazla 1-2 sene olur sanmıyorum ama. O yüzden o limitin altında 2k iyi bir monitör + daha mütevazı mesela benim sistemim gibi bir sistem alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı