Steam Ucuz keyler gerçek mi?

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu

Samsung S25
Biraz araştırdığımda Buy Games, Gift Cards & Top Ups Cheaper bu siteyi buldum. Sizce bunlar gerçek mi, nasıl bu kadar ucuz, alırken dikkat etmem gereken şeyler neler, hesabıma zarar verir mi? Hesap satışı ile farklı hesaplar almak istemiyorum, kendi hesabıma eklemek istiyorum oyunu.

Biraz araştırdığımda Buy Games, Gift Cards & Top Ups Cheaper bu siteyi buldum. Sizce bunlar gerçek mi, nasıl bu kadar ucuz, alırken dikkat etmem gereken şeyler neler, hesabıma zarar verir mi? Hesap satışı ile farklı hesaplar almak istemiyorum, kendi hesabıma eklemek istiyorum oyunu.
Gerçek. Satın alırken satıcıya ve puanına bak. Yüksek puanları varsa al.

Hocam site güvenilir. Merak etmeyin. O konuda bir sıkıntı yok.

Zamanında Riot point almıştım sorun çıkmamıştı fakat şu anki durumunu bilmiyorum sitenin.

Bilgi için teşekkür ederim. Bir yerde okuduğuma göre global key alınca çalışmıyormuş, sadece turkey keyleri çalışıyormuş doğru mu? Ayrıca nasıl ucuz satabiliyorlar.

Eneba'dan hiç almadım ama gerçekler. Ben de farklı bir siteden alıyorum, 10 saniyede geliyor key ve kütüphanene ekleniyor. Sitenin güvenilir olması önemli. Yaşadığın ülkede geçerli olması (bazı keyler sadece bazı ülkelerde çalışıyor) ve key şeklinde olmasına dikat et yeterli.

Bilgi için teşekkür ederim. Bir yerde okuduğuma göre global key alınca çalışmıyormuş, sadece turkey keyleri çalışıyormuş doğru mu? Ayrıca nasıl ucuz satabiliyorlar.
Global keyler Steam'de aktifleştirilebilir. EU keyler aktifleştirilemez diye biliyorum.

Eneba'dan hiç almadım ama gerçekler. Ben de farklı bir siteden alıyorum, 10 saniyede geliyor key ve kütüphanene ekleniyor. Sitenin güvenilir olması önemli. Yaşadığın ülkede geçerli olması (bazı keyler sadece bazı ülkelerde çalışıyor) ve key şeklinde olmasına dikkat et yeterli.

Siz hangi siteden alıyordunuz?

Hocam merhaba, bu tarz işlemler için bu siteyi öneriyorum:AllKeyShop, bu sitede istediğiniz oyunda ucuza hesap var mı ya da key var mı diye tüm güvenilir sitelere bakıyor. Yani aracı gibi düşün bu siteyi, ayrıca bu sitede neredeyse tüm oyunlarda özel indirim oluyor, o yüzden %15 falan indirimli geliyor. Yanlış hatırlamiyor isem regions kısmından global key seçmeniz lazımdı, oraya siz bakarsınız artık.

Siz hangi siteden alıyordunuz?
Eneba iyidir fakat yabancı site olduğundan kartla alışverişlerde ekstra ücret çıkabiliyor azda olsa dolar veya euro üzerinden satıldığından. O yüzden mümkün olduğunca Kabasakal ve itemsatisi kullanıyorum özellikle kabasakal gayet iyi ve güvenilir güzel fiyatlar var. Son 2-3 aydır aldığım tüm Steam oyunları bu site üzerinden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı