ölçülerini cm cinsinden biliyor musunuzÇıkarmaz. Sadece abartılı büyük bir cihaz. Xbox 360'daki hataları yapmamak için PC kasası gibi yaptılar konsolu.
PlayStation 3e bu para kesinlikle verilmez. Xbox One S alırsın bu paraya.bende şöyle birşey buldum bu olur mu
![]()
Sony Playstation 3 - PS3 Oyun Konsol - n11
PS3 Konsol ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PS3 Konsol çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
internete ne yazacağımXbox One 1500tl civarına bulunursa güzel olur. Piyasanın son halini bilmiyorum ama.
Minecraft gibi blur gibi oyunları oynamak için ucuz konsol öneriniz var mı? Varsa yazar mısınız?
Bende şöyle bir şey buldum bu olur mu?
![]()
Sony Playstation 3 - PS3 Oyun Konsol - n11
PS3 Konsol ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PS3 Konsol çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
ben zaten kendim alsamda kırıcam oyuna almaya param yokPS 3 alabilirsiniz hocam, piyasada dolandırıcılar ve bozuk kırık satanlar çok fazla, alırken dikkat edin.
bu alınır mıOyun Konsolları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Oyun Konsolları Modelleri uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Ben zaten kendim alsamda kıracağım oyuna almaya param yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.