Ucuz mekanik vs markalı membran

Sessiz;
Sesli;
 
Red Dragon ürünleri satılıyor. Motospeed klavye yurt dışından geldiği için üstüne vergi ekleniyor. 380 TL değil yani fiyatı.
oda hepsi burada da vergili fiyat diye biliyorum
 
Ben Razer Cynosa Chroma kullanıyorum 2 senedir, hiçbir sorununu görmedim üstelik membran olması benim için daha iyi ailenle yaşıyorsan gece rahatsız etmiyecek bir şeyler arıyorsan, memnuniyetle alabilirsin.

 
Selamlar klavye almayı düşünüyorum hiç mekanik kullanmadım. Bütçem en en maksimum 400 TL ama Çin Mali mekanik almak gerçek mekanik hissi verir mi diye ikilimde kaldım. Benim için malzeme kalitesi de önemli, yani klavye rijit olmalı. İşçiliği iyi olmalı. Şunlara baktım ama önerilerineze de açığım, oyun oynuyorum çoğunlukla.

Eki Görüntüle 819876

Eki Görüntüle 819892

Eki Görüntüle 819877

Eki Görüntüle 819886

Ben HyperX'de kullandım membran cidden çok kötü bunları alacağına Rampage Hydra R6 Gamepower gibi mekanık klavyeler var membran kaliteli diyorsan Logitech G203 şahsen hepsini kullandım bunlar en iyisi.
 
CK62 modeli RK61 ile aynı olabilir. Küçük klavye seviyorsanız CK62 önerimdir.

Doğru. Vergi ekleniyor üstüne :(
küçük olsa daha iyi olur mouse alanı lazım e dpim 300 mouse alanı lazım oluyo baya
1609940177699.png
bakın mesela tuşlar yamuk yumuk reddragon usasın inceleme videosundan bu her mekanikte böyle mi bunlar yoksa bu klavyeye özel işçilik sorunu mu ?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı