Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Birkaç işim oluyor down-up ile ondan sordum 😄.
Evde sabit internet yok, uydu yok.40-50 mbps arası bu fiyata ev interneti için beleş sayılır.Ping olayı da böyle.
Zaten asıl hız mobil operatöre bağlı.Daha önce yazmıştım.Vodafone bulunduğum konumda max 30 mbps.Vpn 1gbps verse nolacak....

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü_28-2-2025_12335_192.168.1.2.jpeg
    Ekran görüntüsü_28-2-2025_12335_192.168.1.2.jpeg
    22,4 KB · Görüntüleme: 89
Sagernet kullanabilirsiniz: https://github.com/SagerNet/SagerNet/releases/download/0.8.1-rc03/SN-0.8.1-rc03-arm64-v8a.apk
Youtube paketini normal olarak kullanmak için ise kendi vps'm de bi v2ray server açtım. 7/24 çalışma garantisi veremem.
Şu json dosyasını içe aktararak kullanabilirsiniz. (kopyalayıp bir json uzantılı dosyaya kaydedin.)

Kod:
{
  "log": {
    "loglevel": "info"
  },
  "inbounds": [
    {
      "port": 1080,
      "listen": "127.0.0.1",
      "protocol": "socks",
      "settings": {
        "auth": "noauth",
        "udp": true
      }
    }
  ],
  "outbounds": [
    {
      "protocol": "vmess",
        "vnext": [
          {
            "address": "141.11.109.67",
            "port": 80,
            "users": [
              {
                "id": "6be3e1b2-05e1-46a1-ad36-70aaabaa8d12",
                "security": "auto"
              }
            ]
          }
        ]
      },
      "streamSettings": {
        "network": "ws",
        "wsSettings": {
          "headers": {
            "Host": "m.youtube.com"
          },
          "path": "/vmess-ws"
        }
      }
    }
  ]
}

Bu kullanılarak internet üzerinde yasa dışı yapılacak herhangi bir eylemin sorumluğu bana ait değildir. Herkes kendi sorumluluğunda kullansın. Yasal sorunla karşılaşmamak adına log tutabilirim. Sonuç itibariyle public olarak paylaşıyorum. Anlayışınız için teşekkürler.
Türk Telekom mobilde denedim çalışıyor. Turkcell de ne olur bilemem.
Hocam merhaba haftalarca kullandım çok teşekkür ediyorum. Ama sanırım sunucunuzun ip adresi değişmiş artık çalışmıyor. Düzenleme verecek misiniz yani sürdürüyor musunuz yoksa sunucuyu mu kapattınız?

Hocam merhaba haftalarca kullandım çok teşekkür ediyorum. Ama sanırım sunucunuzun ip adresi değişmiş artık çalışmıyor. Düzenleme verecek misiniz yani sürdürüyor musunuz yoksa sunucuyu mu kapattınız?
Kod:
{
  "log": {
    "loglevel": "info"
  },
  "inbounds": [
    {
      "port": 1080,
      "listen": "127.0.0.1",
      "protocol": "socks",
        "auth": "noauth",
        "udp": true
      }
    }
  ],
  "outbounds": [
    {
      "protocol": "vmess",
        "vnext": [
          {
            "address": "107.189.19.131",
            "port": 80,
            "users": [
              {
                "id": "6be3e1b2-05e1-46a1-ad36-70aaabaa8d12",
                "security": "auto"
              }
            ]
          }
        ]
      },
      "streamSettings": {
        "network": "ws",
        "wsSettings": {
          "headers": {
            "Host": "m.youtube.com"
          },
          "path": "/vmess-ws"
        }
      }
    }
  ]
}

Arkadaşlar şimdi ben Vodafone kullanıyorum "7 gün boyunca WhatsApp, Facebook, Messenger, Telegram, Signal, bip ve yaay" sınırsız paketini alıp hem bilgisayarım hem de telefonum üzerinden kullanmayı istiyorum acaba hangi mesajdaki adımları yapmam gerek? Pakette internet paylaşımı yapamaz diyor ve tekrar eder diyor ama detaylarını bulamadım 3 hafta tahattütmü oluyor.

Son düzenleme:
Merhabalar, köydeki ev için internet gerekiyor altyapı yok maalesef. Ailecek haftada 2 gün gel git şeklinde kullanacağız internet bu sürelerde olmalı fakat superbox çok pahalı ve kotası maalesef yetersiz geliyor. Köyde turkcelin baz istasyonu var sanırım baya yakın bir arkadaşım gelip hız testi yaptığında baya güzel sonuçlar almıştık. Ben bir hat alıp modeme takıp kullanmak istiyorum ekonomik bir öneriniz olurmu. Amaç internet kotası bitmesin, kinetic modem de ttl diye ayar varmış pek bilmiyorum bana turkcel için tarife ve modem olarak cihaz önerisi verebilir misiniz?
@Bal Porsuğu

1-Rootlu android telefon(bataryası ölü,ekranı kırık, kamerası çalışmıyor vb. şarjda çalışıyor ve dokunmatik çalışıyor olsun)
2-Sınırsız youtube paketli Turkcell hattı.
3-İzin veriyorsa @387354 dosyası.

Vodafone veya Telekom da olabilir kendi telefonundan test ettiğimde 30 Mbps hız olabiliyorum yeterli görünüyor aslında illa Turkcell olması şart değil eğer daha basitse Turkcell'e göre.

TT ve Pttcellde sınırsız whatsapp paketli tarifeler en ucuzu.

30 mbps v2ray server+hotspot kullanılacağı için düşecek.

Kullanılacak yerdeki hız/Operatör tarife fiyatı f/p durumunu belirleyecek....

1-Rootlu android telefon(bataryası ölü,ekranı kırık, kamerası çalışmıyor vb. şarjda çalışıyor ve dokunmatik çalışıyor olsun)
2-Sınırsız youtube paketli Turkcell hattı.
3-İzin veriyorsa @387354 dosyası.
Benim o sunucu gümledi ya :(

Bu arada X-ray öneririm arkadaşlar.
Burada readme dosyasında benim confum var isterseniz.
Android'de Client olarak
Bunu kullanın her türlü protokolü destekliyor v2ray, X-ray, sing-box vs. hepsini kullanabilirsiniz bu uygulama ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı