Rehber Ucuz mobil internet kullanmak

Telekom altyapı.Aynı olmalı herşey.
Referans olabilecek varsa msb/jandarma/egm 5 gb uygun sayılır.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250510-104755.jpg
    Screenshot_20250510-104755.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 78
Türk Telekom hattı ile telefondan test yaptım 70 down 45 upload çıktı Vodafone'ye göre daha iyi. Magnet mi önerirsiniz yoksa faturalı tarifemi 4G modem alıp eve dağıtacağım interneti TTL muhabbeti çalışır mı yani. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Türk Telekom hattı ile telefondan test yaptım 70 down 45 upload çıktı Vodafone'ye göre daha iyi. Magnet mi önerirsiniz yoksa faturalı tarifemi 4G modem alıp eve dağıtacağım interneti TTL muhabbeti çalışır mı yani. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Vodafone'u hiçbir şartta önermiyorum.
Magnet ise aylık kullanımınıza göre değişir. Sınırsızı 800 TL idi 1190 TL yapmış nasipsizler.
200 GB'si ise 690 TL. Bütçene göre değerlendir.

Vodafone'u hiçbir şartta önermiyorum.
Magnet ise aylık kullanımınıza göre değişir. Sınırsızı 800 TL idi 1190 TL yapmış nasipsizler.
200 GB'si ise 690 TL. Bütçene göre değerlendir.

Kota sıkıntı bizim için sınırsız 15Mbps hız ile sınırlı, knetic modem alıp 4G hat takıp hotspot GB harcayan gördüm TTL ayarı ile fakat pek bilgim yok bu yüzden sordum buraya.

Ekte belirttiğim tarifeyi alarak sınırsız YouTube vb gibi şeyler kotodan düşmez değil mi? Keenetic Hero 4G+ modeme hattı takıp TTL değiştirip eveki cihazlardan kullanacağız genelde YouTube kullanıldığı için GB pek önemi yok acil bilen cevap yazabilir mi yarın son gün paket için.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-12-15-57-23-10_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg
    Screenshot_2025-05-12-15-57-23-10_4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 60
Ekte belirttiğim tarifeyi alarak sınırsız YouTube vb gibi şeyler kotodan düşmez değil mi? Keenetic Hero 4G+ modeme hattı takıp TTL değiştirip eveki cihazlardan kullanacağız genelde YouTube kullanıldığı için GB pek önemi yok acil bilen cevap yazabilir mi yarın son gün paket için.
Bağlanan cihazların TTL'sini 65 yaparsanız çalışır büyük ihtimalle. Keeneticin ssh erişimi varsa iptables ile tüm pektlerin ttl'sini 64 yaparsanız bağlanan cihazlarda TTL değiştirmeye gerek kalmaz sadece v2ray/xray'e sunucunuza bağlanmanız yeterli olur.

Bağlanan cihazların TTL'sini 65 yaparsanız çalışır büyük ihtimalle. Keenetic'in SSH erişimi varsa iptables ile tüm pektlerin TTL'sini 64 yaparsanız bağlanan cihazlarda TTL değiştirmeye gerek kalmaz sadece v2ray/xray'e sunucunuza bağlanmanız yeterli olur.

Sadece Keenetic modeme giden 65 olarak girdim telefondan 2 GB YouTube harcama yaptım ve biraz Speedtest sadece 300 MB harcama olmuş mantık olarak modem kendini telefon gibi göstermiyor mu diğer cihazlara neden bir şey yapmak gereksinki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı